ryba Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Za duzo nie bede sie rozpisywal, tomcat opisze troche wiecej prawdopodobnie jutro ;) Screny mowia same za siebie. Dobra panowie powiedzcie mi teraz co zrobic jak Validacja nie dziala, mamy ich kilka i zadnej nie mozemy dodac :mur: Aha 7GHz to tylko validacja, max stable do spi to ok ~6800. Jak system validacji zadziala to zrobimy Update. http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=156517 Edytowane 13 Stycznia 2007 przez ryba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Co tu dużo mówić, pro. Czekam na więcej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 co konkretnie nie działa? stronka? plik z validacją sie wali? bo nie wiem.... u mnie validacja działa. a screen'a z 7GHz nie szło zrobić? tak czy siak, gratuluje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) od samego pocztku wiedzialem ze to sie tak skonczy..... :lol: gratki ;) // ale memki :D Edytowane 13 Stycznia 2007 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 validacja dodana, lol byl taki ze cpu-z nie zapisywalo rozszerzenia i strona plik odrzucala :|, ale jak sie zorientowalem to juz dziala :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Gratulacje czekamy na pełny opis :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 gratz ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genz Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 czekam szerszy opis. Czym to bylo chlodzone??? P.S.Gratki :D P.S.2 Wez na takim czyms odpal gierke ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) ....Czym to bylo chlodzone???...zapewne kaskadą :P Edytowane 13 Stycznia 2007 przez bryce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 pogratulować tylko świetnego procka ;) Jakie było realne napięcie na CPU? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 pogratulować tylko świetnego procka ;) Jakie było realne napięcie na CPU? ~1.85V z gigantyczna bujaka (vdroopem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Gratki Ryba i Tomcat dla jego Celerona D :D 7GHz w PL jako pierwsi ;) But Team Poland ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Gratki Ryba i Tomcat dla jego Celerona D :D 7GHz w PL jako pierwsi ;) But Team Poland ... West side is the best :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ta moc CedarMilla :lol: Pomyśleć, że 2GHz Core2Duo kręci takie same czasy w SPI 32M :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxer Edward Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Gratuluje pieknego wyniku ;) 7 Ghz ;O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 7Ghz :) naprawdę porządny wynik :) wrzucicie jakieś fotki :) jak co tam wyglądało podczas śrubowania procesora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 jestem pełen podziwu i zachwytu, że w końcu polacy pokazali klasy i zrobili 7 ghz, wyciśniecie coś jeszcze z tego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 No no, gratki. Jak bedziesz na ESWC to Ci osobiscie pogratuluje :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) No no, gratki. Jak bedziesz na ESWC to Ci osobiscie pogratuluje :lol: czek czy przelew?:> BTW. Purepc jest na 1 miejscu w rankingu cpu-z HWbota! :D Edytowane 14 Stycznia 2007 przez ryba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 czek czy przelew? :> BTW. Purepc jest na 1 miejscu w rankingu HWbota! :D nie, kopas w [gluteus maximus]s ;) Postawie Ci browara w pijalni Warki :D Idziesz na ten układ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 nie, kopas w [gluteus maximus]s ;) Postawie Ci browara w pijalni Warki :D Idziesz na ten układ?moze byc :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) moze byc :]Spoko, to do zobaczenia w kwietniu na ESWC ;) Mam nadzieje ze nie bedziesz wyglądał tak jak po pierwszym dniu @ PGA. EOT ;) edit: jakie temperaturki były? Edytowane 14 Stycznia 2007 przez pisarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 edit: jakie temperaturki były?Pewnie coś koło -100 @ evap ;] Gratki, fajny wyniczek B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) 7GHz drogą, nie chodzi :wink: Gratki za ta ten wynizczek. To było do przywidzenia że ten proc tyle zrobi. Ta moc CedarMilla :lol: Pomyśleć, że 2GHz Core2Duo kręci takie same czasy w SPI 32M :DTylko że ten proc za 250pln skopał dupę nie jednemu C2D E6xxx :D ps.Tempo pewnie coś ok -85C? Edytowane 14 Stycznia 2007 przez Gemmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Co ja tu mogę dodać ;] Gratki :) Wreszcie się doczekaliśmy 7Ghz w Polsce ;] I jak by inaczej, wynik by PurePC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Co ja tu mogę dodać ;] Gratki :) Wreszcie się doczekaliśmy 7Ghz w Polsce ;] I jak by inaczej, wynik by PurePC :) jakby inaczej, musialo to sie stac w moim domu na kacu zapijanym piwem :P -> nigdy wiecej takich akcji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Gratki gratki za ten wyniczek ;) Pewnie temp dużo dużo poniżej zera ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Gratki gratki za ten wyniczek ;) Pewnie temp dużo dużo poniżej zera ;) no na kaskadzie... czy za kazdym razem mam powtarzac ze to jest -100 ?:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Moje gratulacje, wiedziałem że 7ghz pęknie :) można jakieś fotki ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Bardzo ładne wyniki, Congrats ryba & tomcat. btw kilka dni temu bawiłem się w oc i miałem ten sam problem z cpu-z nie dopisał rozszerzenia :> Dopiero teraz to zauważyłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...