Szymon Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Gdzie wykupie duzą i dobra skrzynke pocztowa? Oraz Jak wykupic domene .pl? znaczy sie tez gdzie?? :-). I czy jak wykupie domene .pl na strone www moge ja potem podciagnac pod skrzynke mailowa? To znaczy miec skrzynke na jakims tam serwerze ale domene dac sobie swoja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 www.dns.pl jak chcesz miec mejla adres@domena.pl to zakladasz/kupujesz w tym miejscu gdzie masz nameserver pozatym napisz po polsku bardziej bo czytalem 2 razy i nadal nie wiem dokladnie o co ci chodzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 ok :-) wiec chodzi o to. Ze chce zalozyc skrzynke, platna np. 75 Mb na powiedzmy onecie. I skrzynka bedzie wygladac test@poczta.onet.pl. W przyszlosci bedzie pewno powstawac strona no i potrzeba jest tez domena. Dlatego moje pytani wyglada tak: CZy wykupujac domene, moge sobie potem zrobic skrzynke test@wykupiona.pl - i zeby pod ta domena byla ta skrzynka onetu, tylko zeby nie bylo poczta.onet.pl ??? I dodatkowo, w przyszlosci jak mowilem pod adresem www.wykupiona.pl bylaby jakas strona :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Wszystko zależy od konfiguracji dns'a (dla poczty wpisy IN MX na przykład) lub ewentualnych przekierowań później na PAT'cie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...