yellowfox Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) Mam ta karte dziekowa i ostatnio postanowilem przypiac moj przedni panel, okazalo sie jedna ze z panelu wychodza pojedyczne piny, dokladnie takie: 2xground, r-out, l-out, mic-in nie mam pojecia jak je podlaczyc, myslalem ze to tego sluzy zlacze SPDIF_IO ale wedlug schematu jednego z forumowiczow http://forum.purepc.pl/index.php?act=attac...ost&id=2886 jest to calkiem cos innego dodam jeszcze zdjecie mojej karty btw strasznie trudno nawet przez google znalezc jakiekolwiek info na ten temat Edytowane 14 Stycznia 2007 przez yellowfox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 A tego nie podpinało się do pinów audio ext ? które na tym modelu co podałeś (sb 220) foto zostały wycięte ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellowfox Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 nie mam pojecia, dlatego wlasnie Was prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Jeżeli twoja karta wygląda faktycznie tak i ma to białe złącze koło śledzia (zaznaczyłem na fotce) To możesz skorzystać z tego opisu :arrow: http://audigy2zshowto.blogspot.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellowfox Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) tak ma takie zlacze, 10 pinowe, a czy da sie to zrobic bez kombinacji z kablami, nie jestem najlepszy z angielskiego btw w jaki sposob mialbybyc tamten kabel podlaczony, moj panel ma 5 kabelkow a kazdy ma jeden pin, one sa zupelnie oddzielnie, nie w jedej kostce Edytowane 14 Stycznia 2007 przez yellowfox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 To moze sie podepne do tematu. Chetnie bym zrobil sobie wyjscie z SB na front panel. Bardzo fajnie opisane jest na stronie podanej przez YogiCK. Czy ktos wie gdzie mozna kupic te wtyczki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellowfox Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 chcialem odswiezyc temat, moze jeszcze macie pomysly :D a czy da sie puscic 2 karty dziwkowe jednoczesnie na windowsie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...