remik09 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 jak jest zbyt latwa to zrob to co yanek1987 i zobaczymy czy jest taka latwa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Sry, że tak długa nie aktualizowałem listy, ale teraz nie mam za dużo czasu :sad: Skaczcie dalej, i HS wysyłajcie na PW inaczej do TOP10 się nie dostaniecie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remik09 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) next rekord http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9dfc496df48f5a57.html ale kurde bezsensu jak kroliczek lecial na dol to liczylem ile cyfr jest w hs, bylo 15, na screnie jest mniej posylajmy screny z tego czasu jak krolik jeszcze leci moze PS jakim cudem ja nie moge miec wiecej cyfr w HS a yanek mial az tyle cyfr :> jakis falsyfikat czy jak ? Edytowane 21 Stycznia 2007 przez remik09 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) jak jest zbyt latwa to zrob to co yanek1987 i zobaczymy czy jest taka latwa ;) proszę bardzo.... do 1000 klockow (znaczy sie dzwoneczkow ;) ) doszedlem i nie widzialem sensu dalej skakac bo i tak wynik obcina jak mówiłem : zbyt łatwa gra, skoro każdy bez problemów może wyjść za skale punktową ;) Edytowane 21 Stycznia 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Szaleńcy :lol2: Mnie po 5 min ręka boli :? :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 brawo MacOSek. Ale zgadzam się że gra jest zbyt prosta. Co do remika09 i falsyfikatu, to po tym jak już nabiłeś ten rekord, naciśnij play again, zrób jakikolwiek wynik (nawet 0) i wtedy spójrz na high score ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleks Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 No i moj wyniczek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 A może zróbmy Hall of fame Icy Tower? Tam nikt do końca nie dojdzie bo leci coraz szybciej, co o tym sądzicie :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Mogę poskakać trochę :) Rozumiem że Icy Tower jest darmowe? Jeśli tak to niech ktoś kto ma ochotę prowadzić top10 założy odpowiedni temat, da link do download i skaczemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remik09 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 tez dobry pomysl, ale to raczej trzeba by bylo w temacie o IT bo drugiego raczej nie pozwola zalozyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Już odkopałem, zapraszam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 http://img165.imageshack.us/my.php?image=bells2qm8.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Popsuję wam zabawę :P http://img336.imageshack.us/my.php?image=pwneddv2.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Heheh jaka elo gierka. Za pierwszym razem 23k :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...