filipt30 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Witam wszytkich Jestem nowym uczetnikiem forum. Skierował mnie tu nierozwiązywalny(dla mnie), problem z uruchomieniem wild park2. Nigdy nie grałem i nie będę grał na kompie ponieważ szkoda mi czasu. Innych za to nie potępiam :wink: . Na nieszczęście moja córka dostała tę grę pod choinkę i buuuuczy żeby jej to odpalić. Do rzeczy: sprzęt - IBM t30,1,8GHz,512MB RAM,radek 7500, dużo dysku, matryca o podwyższonej rozdzielczości . na pozcątku po instalacji żądał pixel shadera 1.1 i nie chciał się wogóle odpalić uruchomiłem 3D analyze z ustawieniami jak na prt sc i program ruszył :D ale tylko przelatuje powitalny filmik i ........czarny ekran :cry: , a później pojawia się komunikat który załączyłem CZY KTOŚ JEST W STANIE MI POMÓC :mur: , BO MNIE DZIECKO ZAGRYZIE ............ ALBO JA TĘ GRĘ WY..... Jeszcze jedno nie mam szans na inny sprzęt. Z góry dzięki za wszelką pomoc 3danalyze__800x600_.bmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Twoja karta graficzna jest zgodna z Direxct 7.0 a z tego co przeczytałem to ogólnie gra chce 9.0 może w tym problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipt30 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Nawet jeżeli, to chyba 3Danalyze powiniem zemulować kartę, i chodziła by wolniej ale powinna działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...