FSC Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 moze mi ktos powiedziec w ktorym miejscu moge przdzielic ramu grafie intel 950?...w biosie nie widze zadnej opcji takiej...tak sam ow ustawieniach karty graficznej...minimalnie moge 8 mb a max 224mb...czy on sam sobie przydziela?....czy na bank mozna to zrobic samemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 sprawdz jeszcze raz w biosie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 sprawdz jeszcze raz w biosie ...nie ma:D...widzialebym ze jest ustawione 8mb...bo teraz mam 512mb - 8 mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Nie odbywa się to czasem dynamicznie? Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Nie odbywa się to czasem dynamicznie? Pozdrawiam Poznaniak otóż odbywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Dynamic Video Memory Technology (DVMT) 3.0 supports up to 224MB of video memory; system memory is allocated where it is needed dynamically. Karta intela przydziela sobie sama taka ilosc pamieci jaka potrzebuje,nie da sie tego ustawic na sztywno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Karta intela przydziela sobie sama taka ilosc pamieci jaka potrzebuje,nie da sie tego ustawic na sztywno. Ot cała prawda sam szukałem ale wszystko wskazuje że nie bardzo się da ustawić tak jak byśmy chcieli :( Chociaż nie widziałem jeszcze żeby wzięła więcej niż te 8 :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...