Skocz do zawartości
Miguel707

Kupno Gry W Serwisie Gram.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Mam w tej chwili na koncie na gram.pl 75 wirtualnych zł. Trwa promocja noworoczna w tym serwisie, więc jest to chyba odpowiednia chwila na kupno jakiejś gry. Która z gier tam dostępnych jest za tą kasę najlepsza (najlepiej wraz z kosztami przesyłki) ?

Edytowane przez miguel707

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Scarface ? Gdybym go wybrał, to mógłbym pokryć koszty wysyłki wirtualną kasą (a nie normalną), a poza tym zostanie jeszcze trochę grosza na coś z extra klasyki (np. Enter The Matrix za 14 zł). Czy jednak warto jest wziąć PES 6 po tej okazyjnej cenie i dołożyć odrobinę do przesyłki. Bo okazja jest rzeczywiście niezła, a zapłaciłbym tylko za wysyłkę. Coraz bardziej skłaniam się ku PES6. Dobrze wybiorę go kupując ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc tak : myslałem o

PES 6

Scarface (25 zł zostaje np. na Enter The Matrix)

Gothic 3

Gorzej jest z PES6 i Gothic'iem 3, bo trzeba jeszcze dopłacić koszty wysyłki, ale jeżeli gra jest na tyle dobra, że jest to warte zachodu .... :)

Pamietaj, ze wystarczy w zamowieniu jedna gra z darmowa wysylka/wysylka za wPLN, zeby calosc zamowienia byla tym objeta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed chwilą zauważyłem cały haczyk. PES6 kosztuje tak naprawdę 129 zł, a dopiero po użyciu wirtualnej kasy gra kosztuje 75 zł + koszty przesyłki... Nie ma gry za którą mógłbym zapłacić całą cenę wirtualną kasą ?

Edytowane przez miguel707

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem, polecam czytac zawartosc takiej niebieskawej ramki na poczatku opisu. Tam jest dokladnie podane, ile wPLN mozna zuzyc na obnizenie ceny danej gry.

PS. wlasnie mnie krew zalala, jak zobaczylem, ze jestem 40zl w plecy na edycji kolekcjonerskiej Medievaluatea 2, bo sobie nagle przypomnieli o dodaniu tego do promocji :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi