Miguel707 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) Mam w tej chwili na koncie na gram.pl 75 wirtualnych zł. Trwa promocja noworoczna w tym serwisie, więc jest to chyba odpowiednia chwila na kupno jakiejś gry. Która z gier tam dostępnych jest za tą kasę najlepsza (najlepiej wraz z kosztami przesyłki) ? Edytowane 14 Stycznia 2007 przez miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Przecież jest tam lista gier objętych promocją :mur: http://www.gram.pl/sklep_promo_lista.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) Ja się pytam, która z tych gier do 75 zł jest najlepsza :) Edytowane 14 Stycznia 2007 przez miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 nikt ci nie powie ktora najlepsza, bo dla jednego moze byc najlepszy Nfs a dla innych Simsy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 No więc tak : myslałem o PES 6 Scarface (25 zł zostaje np. na Enter The Matrix) Gothic 3 Gorzej jest z PES6 i Gothic'iem 3, bo trzeba jeszcze dopłacić koszty wysyłki, ale jeżeli gra jest na tyle dobra, że jest to warte zachodu .... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) imo najlepszy jest pes6 ;) Edytowane 14 Stycznia 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Do Gothic III trzeba mieć sprzęt w dodatku... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 A Scarface ? Gdybym go wybrał, to mógłbym pokryć koszty wysyłki wirtualną kasą (a nie normalną), a poza tym zostanie jeszcze trochę grosza na coś z extra klasyki (np. Enter The Matrix za 14 zł). Czy jednak warto jest wziąć PES 6 po tej okazyjnej cenie i dołożyć odrobinę do przesyłki. Bo okazja jest rzeczywiście niezła, a zapłaciłbym tylko za wysyłkę. Coraz bardziej skłaniam się ku PES6. Dobrze wybiorę go kupując ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 No więc tak : myslałem o PES 6 Scarface (25 zł zostaje np. na Enter The Matrix) Gothic 3 Gorzej jest z PES6 i Gothic'iem 3, bo trzeba jeszcze dopłacić koszty wysyłki, ale jeżeli gra jest na tyle dobra, że jest to warte zachodu .... :) Pamietaj, ze wystarczy w zamowieniu jedna gra z darmowa wysylka/wysylka za wPLN, zeby calosc zamowienia byla tym objeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) Ja bym brał PES6 :D Na Twoim sprzęcie z siga za bardzo sobie w G3 nie pograsz. Edytowane 14 Stycznia 2007 przez 3qu!l!br!um Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Jak to jest z tą wirtualną kasą? Niby mam 85zł i co ja z tym mogę zrobić? Zapłacić tylko za dostawę, tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 A zagladales kiedykolwiek na sklep.gram.pl? http://www.gram.pl/sklep_pomoc_art.asp?pid=16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) Przed chwilą zauważyłem cały haczyk. PES6 kosztuje tak naprawdę 129 zł, a dopiero po użyciu wirtualnej kasy gra kosztuje 75 zł + koszty przesyłki... Nie ma gry za którą mógłbym zapłacić całą cenę wirtualną kasą ? Edytowane 14 Stycznia 2007 przez miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) No właśnie chyba nie ma........ Czym większa cena gierki tym więcej zniżki, tzn. więcej wpln możesz w to włożyć. Edytowane 14 Stycznia 2007 przez Massimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Owszem, polecam czytac zawartosc takiej niebieskawej ramki na poczatku opisu. Tam jest dokladnie podane, ile wPLN mozna zuzyc na obnizenie ceny danej gry. PS. wlasnie mnie krew zalala, jak zobaczylem, ze jestem 40zl w plecy na edycji kolekcjonerskiej Medievaluatea 2, bo sobie nagle przypomnieli o dodaniu tego do promocji :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Powiedzmy, że mimo to chciałbym kupić PES6. Lepiej jest kupić go za 75 zł, ale wykorzystać 55 wirtualnych zł, czy na Allegro za 95 zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) ja [ciach!]le. a w ktorym przypadku ubedzie ci wiecej pieniedzy z portfela? Edytowane 14 Stycznia 2007 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ja tam bym bral za wPLN - wole miec fizyczne 20 zl w kieszeni, niz wirtualne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...