Muniek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Co zrobić, gdy przy instalacji orginalnego Windowsa XP Home Edition przy rejestracji po wpisaniu serialu (kodu) pokazuje sie informacja, że kod nie został przyjety bo została przekroczona ilosc aktywacji? co zrobić, aby uruchomić windowsa i zeby nie pytał o rejestracje i wylaczal sie po 30 dniach. Z gory dzieki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 zeby zniknelo przypominanie wystarczy aktywowac system, bez rejestracji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Problem w tym, ze windows postuje o 'przekroczonej liczbie aktywacji' za kazdym razem gdy wpisuje seriala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Jakiego seriala? Klucz który się wpisuje przy instalacji nie jest w zaden sposób zalezny od aktywacji. W chwili wpisywania klucza system nie ma mozliwoci sprawdzenia stanu aktywacj, bo aktywuje się dopiero pozniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Miałem to samo, jak mialem stary sprzęt. Dzwoniłem do M$ powiedzieli, ze juz sie licencja skonczyla i ze moge kupic nowy :lol:. Podziękowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) @Spylon Aha, to widze, ze mam juz jasność. Dzieki :wink: @SGJ Chodzi o to, ze po instalacji systemu włącza mi sie cos w rodzaju okresu probnego na 30 dni i po tym czasie system jest juz nie do uzytku... Kiedy probuje wpisac haslo, serial, kod ponownie wyskakuje mi okno, ze zostala przekroczona ilosc aktywacji. Edytowane 14 Stycznia 2007 przez Muniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Wiesz w ogóle co to jest i jak działa aktywacja? Masz wybór miedzy aktywacją przez internet gdzie nic nie trzeba wpisywac lub telefoniczną gdzie trzeba podaj jeden kod zeby otrzymac drugi. Na co czekasz przez 30 dni? Aktywujesz w tym czasie system i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Nie moge systemu aktywowac przez internet! Wyskakuje wtedy powiadomienie o przekroczeniu ilosci aktywacji... Na nic nie czekam przez 30 dni, jesli nie dokonam aktywacji to system dziala jeszcze przez 30 dni - cos w rodzaju 'trial version'... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 To dzwonisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Trzeba zadzwonic do MS i podać jeden strasznie długi kod. Radze uzbroić się w cierpliwość bo łatwo jest się pomylić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...