°°° Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Witam mam aktualnie 512mb DDR2 667mhz Good Ram Chcę dokupić drugą kostkę , ale 533mhz i czy w jakiś sposób bedą się ze sobą gryść ?? Albo tą kość KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) Teoretycznie nie powinny, przy czym razem będą chodzić z prędkością tej wolniejszej. Chyba, że podniesiesz lekko napięcie, a przy odrobinie szczęścia nie będzie to potrzebne. Jeśli zaś chodzi o tą konkretną aukcję, to bym się zastanowił, bo ani słowa o gwarancji (nawet na 1 miesiąc). Nie chcę nic sugerować, bo sprzedawcy nie znam, ale sądząc po opisie, to można kupić kota w worku. Szczerze mówiąc to wolałbym rozbić świnkę skarbonkę i brać coś w tym stylu: http://allegro.pl/item156634480_goodram_51..._5300_nowe.html Edytowane 14 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...