hary Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Nono, gratuluje, ładnie :D Aparatu nie bylo, wiec fot nie bedzie :Plamy <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Nono, gratuluje, ładnie :D lamy <_< ano ładnie gratuluje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 gratz :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 No gratki Panowie, widzę że nie spoczęliście i upragniona 4 z przodu jest. Tak trzymać ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Gratulacje, to może teraz 4,3 albo 3 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 No bo jak rybek zrobi ruracza to nie ma **** we wsi :D West side is the best :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 nie ma co..wymiatacie i tyle B) wielkie gratki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Dzieki wszystkim za gratki :D ryba >> napisalem tez ze kontener na NB nie spelnial naszych oczekiwan :P Ale z łest sajdem to masz racje :P Tomcat >> thx, masz msg na GG :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Oj tak nudzi się wam a to pewnie przez brak śniegu :D Gratki :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 gut dżob! i żeby jeszcze te 1:1 puścić na 4-3-3-4 :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Oj tak nudzi się wam a to pewnie przez brak śniegu :D Gratki :-P Zimna mamy pod dostatkiem :-) gut dżob! i żeby jeszcze te 1:1 puścić na 4-3-3-4 :rolleyes: na tych MHz bedzie baaaaardzo ciezko :P, zreszta nie wiem czy da to przyrost wydajnosci na 965. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) gut dżob! i żeby jeszcze te 1:1 puścić na 4-3-3-4 :rolleyes: Do takich taktów memek i timach w/w to minimum 3V :wink: i tu sie obawiam troszkę o mobo Dzięki dla wszystkich za gratulki. Po dodaniu wyniku na hwbota w kat Spi32 spotkała mnie miła niespodzianka Relative Performance Edytowane 20 Lutego 2007 przez Gemmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Również gratulacje, fajne wyniki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Panowie, ja tu protestuje. Takie benchowanie beze mnie? Następny raz czekam na jakies zaproszenie na benching together :P nie ma co - wypieli sie na nas a teraz swieca oczami :) gratki panowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Dobrze ,obiecuję że data następnego benchu będzie znana wcześniej,i zapraszam wszystkich zainteresowanych do mojej 12m2 posiadłości na Marcelińską :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 mozemy sie spotkac u mnie (piatkowo) - ale ktos musial by sie zajac transportem sprzetu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Dobrze ,obiecuję że data następnego benchu będzie znana wcześniej,i zapraszam wszystkich zainteresowanych do mojej 12m2 posiadłości na Marcelińską :DTylko niech zainteresowani termosy przyniosa, coby nie trzeba w trakcie Pi dotankowywac :P mozemy sie spotkac u mnie (piatkowo) - ale ktos musial by sie zajac transportem sprzetu :)Sprzet to pikus bo to to w plecaku przeniose, ale przewiezienie baniaczka przez miasto bedzie mniej ciekawe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 poprosze o miejscówke w 1 rzędzie-cepa też moge przynieść moze cośsie na resztkach ln2 stestuje czy nawet sie dorzuce do chłodziwa :wink: takie pytanie kiedy 5 ghz i czy z tym cepem ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Dobrze ,obiecuję że data następnego benchu będzie znana wcześniej,i zapraszam wszystkich zainteresowanych do mojej 12m2 posiadłości na Marcelińską :D Wpadne, załatwie przy okazji allegro :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 poprosze o miejscówke w 1 rzędzie-cepa też moge przynieść moze cośsie na resztkach ln2 stestuje czy nawet sie dorzuce do chłodziwa :wink: takie pytanie kiedy 5 ghz i czy z tym cepem ? :) nowa kaskada i szlifowanie twojego cepa powinno wystarczyc na lepsze wyniki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 eh to zzmajstruj nową zabawke to pogadamy.. a szlifować mi żal-strace gware na cepa :lol: poza tym jednak 30 min do gemmyego to nie 2 czy 2.5h do ciebie z klamotami.... tak czy siak trzeba będzie powalczyć bo chce odzyskać wr na celku..eh będzie cięzko zrobić więcej niż 7.3 ghz :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 poza tym jednak 30 min do gemmyego to nie 2 czy 2.5h do ciebie z klamotami....Ja mam 30 min z centrum, a Ty chyba bardziej w tamtych stronach miasta mieszkasz :P Soker Ciebie to chetnie bym zobaczyl w realu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Prawdopodobnie w najbliższy weekend na Marcelińskiej będzie rozlewany LN2. Zapraszam wszystkich zainteresowanych OC.Dalsze info na gg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Prawdopodobnie w najbliższy weekend na Marcelińskiej będzie rozlewany LN2. Zapraszam wszystkich zainteresowanych OC.Dalsze info na gg Jakie postanowienia? ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Jakie postanowienia? ;>Pierwsza 10 w Spi 32M,i może jakieś 3D,to z mojej strony.Zobaczymy co inni przyniosą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Zobaczymy co inni przyniosą :Dent przyniesie piwo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Pierwsza 10 w Spi 32M,i może jakieś 3D,to z mojej strony.Zobaczymy co inni przyniosą :D kontenerka na gpu nie chcecie przetestowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 ent przyniesie piwo :lol:ent skilla nosi w plecaku :wink: a co do piwa to oni są zboczki i podbno nie piją podczas testów :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Kto Ci to powiedział?! :wink: z x2 jakoś było wręcz odwrotnie, bez piwa nie było oc :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 a co do piwa to oni są zboczki i podbno nie piją podczas testów :blink:No kurde... ent'a to ostatnimi czasy nie poznaje normalnie się chłopak zmienił :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...