AndyN Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Mam neo512 z umową kończącą się w październiku 2007 r. Promocja trzy pierwsze miesiące za złotówkę, później 84 zł brutto za neo512 i limit 15GB W związku ze zmianą w regulaminie neo przysłano mi info, że mogę rozwiązać umowę. Czy mogę zrobić coś takiego: * rozwiązuję umowę na neo512 * następnego dnia składam podanie na neo1MB w promocji na rok: 1MB, 25GB limitu, 76 zł brutto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Niestety nie można Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Kto może skorzystać z Promocji: osoby, mające linię telefoniczną tp, na której w dniu wejścia promocji (16 października 2006) nie zainstalowano neostrady tp Klienci TP, którzy nie są zadłużeni wobec Telekomunikacji Polskiej osoby, które wcześniej nie skorzystały z tej promocji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Podepne się pod temat. Poda ktoś link do tego nowego regulaminu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Mógłby ktoś napisać ile trwa przeniesienie linii w TPSIE? Bo chciałem zresygnowac z neo 512, przeniesc numer z taty na mame i wziac neo 1mb w promocji. No i teraz własnie pytanie jak długo moge byc bez neta? Ktoś to opisywał ile to wsztsko trwało, ale nie moge tego znalezc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 torque Najpierw przeczytaj post powyżej AndiX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) Z tego co wiem chodzi o linie zarejstrowana na konkretna osobe, po zmianie "własciciela" linii promocja obowiązuje. Chodzi mi o cos takiego: 1. Nie potrzeba żadnego zaświadczenia o zarobkach, tylko dowód osobisty (PESEL, i tam takie...). 2. Tak, trzeba przepisać telefon z taty na mamę. 3. Przy przepisaniu telefonu z taty na mamę ustaje umowa TePsy z Twoim tatą o telefon, i automatycznie ustaje także umowa o neo (bo warunkiem jej posiadania była umowa o telefon). 4. Mama zachowuje Wasz "stary" numer telefonu, ale bez neo. 5. Musisz podpisać nową umowę o neo (jeśli chcesz mieć internet!), ale możesz wybrać jakąkolwiek chcesz (jeśli tata miał, np.: 128 to bez problemu możecie <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 512 lub większy, chyba że złącze nie ma możliwości takiego transferu!). 6. Jeśli nowy abonent (w tym przypadku Twoja mama) weźmie jako osoba prywatna, to otrzyma normalny pakiet na czas określony. Jeśli zaś weźmie na firmę, to zamiast płacić 1 zł + VAT na miesiąc za pierwsze miesiące, będzie płaciła zwykłą stawkę, np.: 28 zł + VAT na miesiąc począwszy już od pierwszego miesiąca. 7. Jeśli przepiszecie telefon (tu: z taty na mamę) np.: 10-tego stycznia, to rachunek za telefon za styczeń przyjdzie na tatę (stary abonent) i na mamę (nowy abonent). Tak więc za pierwszy miesiąc zapłacicie 2 rachunki. 8. Warto sprawdzić, czy Twoje złącze pociągnie większy transfer, bo jeśli nie, to nie ma sensu przepisywanie telefonu... Edytowane 23 Stycznia 2007 przez torque Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...