Skocz do zawartości
lucasek81

Windows X64

Jaki Masz system 64 bit. ??  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Masz system 64 bit. ??

• XP 64bit
      12
    • Server 2003 Edition x64
      2
    • Vista x64
      2
    • Linux, i inne
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie bo stoje teraz nad problemem (mozliwością) przesiadki na ssytem 64, gdyz chciałbym sprawdzic jego mozliwosći.

Mam wszytkie wersje wersje 64 bitowców, łacnie z linuksem, ale to nie jest tego tematem

jaki proponujecie wybrać - zwyklego XP-ka 64 czy mozę pokusić sie na cos innego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość mariush190

ja mam viste.. działa ok, zresztą windows xp x64 trial z MS tez działał ładnie, zawsze wszystko działało, gry, programy. nie wiem dlaczego wszyscy na niego się tak nagadywali. U mnie był ok. Teraz jade na viscie oficialnej i tez jest ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam viste.. działa ok, zresztą windows xp x64 trial z MS tez działał ładnie, zawsze wszystko działało, gry, programy. nie wiem dlaczego wszyscy na niego się tak nagadywali. U mnie był ok. Teraz jade na viscie oficialnej i tez jest ok.

mam vista i jest ten sam problem co z x64 :D. Brak firewalla dobrego ;]. Znaczy sie na x64 juz jest. Ale na viscie nie. Btw vista ladnie mi je ram 38mb free :D . Poczekam az wersja pl bedzie z msdn aa do sciagneicia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wszytkie wersje wersje 64 bitowców, łacnie z linuksem,

i wszystkie legalne :)

może dlatego, że np aston shell replecement się krzaczył na x64, i jeszcze ze 2 aplikacje których często używam.... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie kurde zainstalowalem Viste RC2 x64 ... i nie ma sterow pod wersje 64bit do kart bezprzewodowych D-Link DWL-520+ ;( ...

i szukam ehhh

pozatym ... system sliczny ... i swiezutki chodzi jak zloto (puki co) :-]

ale co z tego jak nie ma sterow :/ ehh

jak by ktos mial to daaaaaaajcie :)

ale ogolnie jestem pod wrazeniem ... jeszcze nie wiem dokladnie co sie jak w nim robi, ale mysle ze niedlugo sie przyzwyczaje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi