druszek Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zakupilem kino domowe panasonic SA-HT845 i problem jest z napisami w filmach divx . Ponieważ nie zawsze wyświetla napisy . I nie wiem od czego to zalezy , ponieważ nagrywam wszystkie cd są nagrane w ten sam sposób .Obiło mi sie o uszy ze trzeba wgrac nowy soft lecz nie wiem jak sie do tego zabrac i czy nie strace gwary przez to. Jeżeli ktos sie zna na tym to prosze o pomoc . Z góry dzięki Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) http://www.panasonic.pl/obsluga_klienta.ph...;symbol=saht845 W środku jest pdf jak wgrać oprogramowanie Oprogramowanie może być identyczne do wielu modeli Edytowane 15 Stycznia 2007 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druszek Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) Nie ten model ja mam SA-HT845 a nie SC-HT845 . Czy to jest to samo ?? Edytowane 15 Stycznia 2007 przez druszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) Poczekaj bo coś modele mi się pomyliły . gwarancji nie stracisz ten http://www.panasonic.pl/obsluga_klienta.ph...;symbol=saht845 Oprogramowanie może być identyczne do wielu modeli edit Tego właśnie nie lubię w aktualizacji sterowników podajesz model a wywala inny. Jeżeli wgrasz jeden sterownik i nie będzie działa do zainstaluj inny z tej rodziny DVD. Edytowane 15 Stycznia 2007 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druszek Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) Aha no to będe próbowal ale znając mój fart to cos namieszam a wtedy starzy mnie zabiją . No wlasnie mialem pisac ze nie ten model znowu podałeś :-P A swoją drogą to dziwne bo niby pisze ze odtwarza divx a tak nie jest . A zabawniejsze ze mam jeszcze Dvd cienkiej firmy za 150 zl i odtwarza divx bez problemu . Edytowane 15 Stycznia 2007 przez druszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Ale tego modelu (HT845)nie ma w spisie, to znaczy że sterownik(HT400) będzie pasował do (HT845) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druszek Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) No to zaryzykuje i mam nadzieje że masz racje bo ja nie kompletnie nie znam i jestem w szoku ze trzeba updatować nawet stacjonarne dvd :blink: . Ale co poradzic technika idzie po przodu . Dzieki wielkie dziuby :) . Ale nic sie nie uszkodzi jak nie będzie pasował ten update ??? Edytowane 15 Stycznia 2007 przez druszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Z tego, co wiem to nie powinno, znajomy ma też jakiegoś panasonika i robił to samo. Pomagałem mu przez GG i wszystko działa. Jak zrobisz i nie będziesz wqqqqqq…iony to napisz. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druszek Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Jak sie uda to jak bede uciekał postaram sie usiąśc na kompa i ci napisze :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...