Milek29a Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) Witam. Pojawiły się niedawno 'blaszki' Liquid Pad, które są ponoć wydajniejsze od pasty Liquid Pro. Wszystko pięknie, tylko mam jedną wątpliwość. Otóż w/g instrukcji blaszkę trzeba 'rozpuścić' utrzymując przez jakąś minutę tempetaturę ponad 60* na procku. I tu problem. Skoro teraz na boxowym wentylu intela mam max 62* w Prime na napięciu 1.5V (Core2Duo), to jakim cudem po założeniu takiego Infinity (lub czegoś tej klasy) osiągnę te 60*, żeby pastę dobrze scalić z procem? W sumie ten sam problem będzie przy WC :/ Nie widzi mi się dawanie 2V na procka :D Edytowane 15 Stycznia 2007 przez Milek29a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 zatrzymujesz pompke/wiatrak i po problemie ;) 60* to zadna temperatura :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 wszystko jest w tym temacie :] wystarczy poszukać lol http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p;hl=Liquid+Pad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...