Skocz do zawartości
forest kila zbila

Do uzytkownikow Enlightow

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem kupilem taka bude (7233) i zdaje mi sie za sprzedawca zamienil wiatraki. U mnie siedzi 80mm sunnon z 3pinowa wtyczka z kontrola taka do mobo, kreci sie raptem 3000 za to halasuje za 2 (3?). Powiedzcie jaki dmuchacz powinien byc w takiej budzie i jakiej firmy zwykl montowc enlight

Po wyczytaniu tylu pozytywnych opinii o Enlightach juz ciesze sie ze dolaczylem do usmiechnietego stadka tylko ciagle moja radosc rozprasza szummm.. :wink:

Pozdro

ps. wiem 7v no ale jak mnie przewalil to jutro dosiegnie go kara :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem kupilem taka bude (7233) i zdaje mi sie za sprzedawca zamienil wiatraki. U mnie siedzi 80mm sunnon z 3pinowa wtyczka z kontrola taka do mobo, kreci sie raptem 3000 za to halasuje za 2 (3?)...

1. ciesz sie ze dostales tego Sunona dedykowanego Enlight z 3 kabelkami a nie zwyklego z 2 ;)

2. ostatnio jak widzialem to tylko takie byly wentylatorki w budach Enlight przynajmniej tych co przechodza przez Action

3. a co myslales z buda za 300zl dostniesz w komplecie za darmo 2 Papsty za 100zl ;)

4. daj miedzy blache a wentyaltor jakies gumowe podkladki a wentylator jak napisales zwolnij na 7V - powinno byc OK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem kupilem taka bude (7233) i zdaje mi sie za sprzedawca zamienil wiatraki. U mnie siedzi 80mm sunnon z 3pinowa wtyczka z kontrola taka do mobo, kreci sie raptem 3000 za to halasuje za 2 (3?). Powiedzcie jaki dmuchacz powinien byc w takiej budzie i jakiej firmy zwykl montowc enlight

Po wyczytaniu tylu pozytywnych opinii o Enlightach juz ciesze sie ze dolaczylem do usmiechnietego stadka tylko ciagle moja radosc rozprasza szummm..    :wink: 

Pozdro

ps. wiem 7v no ale jak mnie przewalil to jutro dosiegnie go kara  :twisted:

Ja miałem Everflow 0.19A, za to mój brat Everflow 0.24A (ten juz za głośny).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez miałem wentyl jakiejś dziwnej firmy nie pamiętam nazwy, bude kupowałem 4 lata temu i przez ten czas jego głośność praktycznie się nie zmieniła , qmpel kupił 3 miechy temu i ma Sunnona 3pin i faktycznie jest głosniejszy. Niestety mój zasilacz zmarł tragicznie tydzień temu :( ale od dzisiaj będzie bude zasilał Enermax :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...