BrzozA1 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Dlaczego komp wywala mnie do windy podczas 3dmark2001SE?? Sprzet jak w opisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Częste przy nowych detonatorach. Zainstaluj jakieś starsze, 2x.xx albo 3x.xx. Nowe nie znaczy dobre- nowsze dentki nie supportują już starszych kart. Ja przechodziłem przez to samo, 30.82 max u mnie...może to również twój problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Na jakim jadrze masz procka? 0,18um,0,13um? Moze ma za niskie napiecie po podkreceniu i jest niestabilny.. Sprubuj go puscic na standardowych ustawieniach. Jak wtedy Ci nie wywali to znaczy,ze to przez to. Jak to nie pomoze to skorzystaj tez z rady kolegi wyzej. Jezeli dalej bedziesz mial problemy to pisz. Napewno ktos cos wymysli. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Może również dobrze być przwz podkręconego proca , słabą zasiłkę, jak mówi Dijkstra przes stery oraz 1000 innych powodów :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Jak Napisał Dijkstra to było przez dentki.Mialem 40.72 i zmienilem na 30.82 i jest OK Dzieki za pomoc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Jak Napisał Dijkstra to było przez dentki.Mialem 40.72 i zmienilem na 30.82 i jest OK Dzieki za pomoc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...