a_gentos Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) Co jakiś czas mój Maxtor 6L080P0 wyłącza się sam z siebie. Słychać wtedy charakterystyczny dźwięk. Czasem włączy się zaraz i system pracuje dalej, a czasem trzeba ponownie uruchamiać cały komputer. Ktoś zna możliwe przyczyny takiej sytuacji i ewentualne sposoby rozwiązania? Edytowane 15 Stycznia 2007 przez a_gentos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Jedyne, co mi przychodzi do głowy to podłączyć inny dysk lub ten dysk podpiąć do innego komputera, można też sprawdzić taśmę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 sprawdź stan wtyczki i gniazda zasilania, czy nie jest luźne osmalone skorodowane itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Ja mialem tak samo, jak byl podlaczony dysk( tez Maxtor) i karta graficzna na jednym molexie. Podlaczylem na osobnych i jest ok. Chyba zasilacz ma za male natezenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...