Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, posiadam glosniczki Creative t6060 lecz narazie po pierwszym podlaczeniu glos leci tylko z dwoch przednich glosnikow. Tylnie nie graja a satelitka robi pyk pyk pyk :) Wiem, ze to trzeba jakos ustawic ale nie wiem jeszcze jak, pomozecie ??. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, posiadam glosniczki Creative t6060 lecz narazie po pierwszym podlaczeniu glos leci tylko z dwoch przednich glosnikow. Tylnie nie graja a satelitka robi pyk pyk pyk :) Wiem, ze to trzeba jakos ustawic ale nie wiem jeszcze jak, pomozecie ??. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam.

Może powiedz jaka karta muzyczna :wink:

i zobacz czy dobrze po podpinałeś wszystkie kabelki

Edytowane przez wegorz91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to tak, problem wystepuje takze po podlaczeniu karty muzycznej. Podpiąłem Creative Audigy SE i dalej graja tylko 2 glosniki i subwoofer. Sprawdzalem w tescie na glosniki czy dzialaja i z wszystkich wychodzi dzwiek poprawnie. Jak ten problem skonfigurowac ?? Prosze o pomoc. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli masz takie coś w sterownikach jak EAX Console, to wejdź w zakładkę CMSS 3D i ustaw Stereo Surround, a jeśli nie masz czegoś takiego to zainstaluj odpowiednią wtyczkę w winampie/foobarze, która będzie przekazywała ten sam sygnał na tylne i przednie satelity.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam cos takiego ale to nic nie daje bo cos z glosnikami sie stalo. Zainstalowalem karte muzyczna a potem sterowniki i odtad gdy na pilocie poprowadzonym od subwoofera daje basy na maxa to glos znika. Gdy daje basy na minimum to poprostu jest glos ale basow nie ma w ogole. Co to jest ?? :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi