Woytman Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 "]:) ,Woytman ,niezawiele widac ;) ,popraw linki a tak BTW to ja mam identyczne kostki ;].OK linki poprawilem :wink: THX hmmm... mozliwe :wink: na jakich kosciach masz te kingstony :?: bo ja mam na infineonach i niestety za rewelacyjnie to sie one nie kreca :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 a ja chcialem dzisiaj poprawic moj wynik :-) CCR 2002 - Plik wyników Wynik ogólny : 9201 Suma kontrolna : KDVF Wyniki szczególowe Render : 6398 Integer : 9878 Float : 10042 Pamięć : 20337 MMX : 13370 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Jak Celek ma tyle punktów w tym benchu to już nie mam więcej pytań. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Pochwale sie tylko wcpuid: AGOIA 1600+ z niepamietam ktorego tygodnia ;] Chlodzonko to stary FC na propan butan, ok. 30C-36C full load Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 ehhh.. znowu mam wam lanie spuścić... nie kce mi się wyżej go dawać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 RAV czyżby zima cooling :?: ja tylko :arrow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 dzis jest strasznie zimno na dworzu... no to open okno i zima colling system on... :wink: zobacze czy przebiję się ponad 2500 Mhz Łyszcie mi laka.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 "Lysze ci luka" :) ,niech ci sie zachce, najlepiej by bylo jakbys wyladowal na 1szym w CCRze z prockiem made by AMD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 no... jeszcze 500 Mhz i sie uda... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 no panienki... obiecałem 2500 ale śłowa nie dotrzymam... jebhanany zasilacz i pamiątki.... to powinno was jednak zmotywować do dalszych prób... miłej zabawy w pogoni za mną... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 RedNacz jakie masz chłodzenie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 RedNacz jakie masz chłodzenie :?: Volcano 6Cu+ Zima cooling na open window system :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Rednacz : jakie vcore i z ktorego tygodnia procek? zakladam ze to jiuhb 0203? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Ehh, no nie pogada czlowiek z thoroughbredem ;] Macie, pobawcie sie troszke, dodam ze to jest zrobione na sprzecie ponizej ;] KT266a :] A na KT333 max moglem 210 :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 nie ma mocnych ? ;] No gdzie jestescie z tymi KT400, Nforce2, KT333 ;] Jakbym zrobil moda na stae pci/agp to bysmy jeszcze lepiej podyskutowali ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 nie ma mocnych ? ;] No gdzie jestescie z tymi KT400, Nforce2, KT333 ;] Jakbym zrobil moda na stae pci/agp to bysmy jeszcze lepiej podyskutowali ;] Jak bym miał VDDmoda to mógłbym powalczyć - a tak to nie wycisnę więcej jak fsb210 i to async :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Rednacz koleżanko no co tak slabo ? 8) ,A gdzie wynik CCR-a ? Bo jakos mnie dogonic nie mozesz...Pamiatki mamy te same,zasilke mam 300W.... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Rav... jeszcze ci skopie tyłek... zobaczysz.... nie robiłem CCr bo nie wiedziałem czy wszstko się nie rozleci... na 2500 nie chce wstać nawet przy vcore 2.2. nie wiem cy to proc czy znów wina tych pamięci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 zresztą i tak jesteś TYLKO 19 Mhz wyżej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Rav... jeszcze ci skopie tyłek... zobaczysz.... nie robiłem CCr bo nie wiedziałem czy wszstko się nie rozleci... na 2500 nie chce wstać nawet przy vcore 2.2. nie wiem cy to proc czy znów wina tych pamięci... hehehe to podobnie jak mi - wlazłem wczoraj do windy na 2500 przy 1.95V ( i zima cooling) ale nie zdążyłem screena zrobić. A powyżej 1.95V nie wstaje :|, albo nie ładuje windy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 No tak panienko ale widzisz , JESTEM wyzej i w CCR-ze i w WCPU ID MAX :) ,a tak apropo o wiele milej na forum bedzie jak swoje Ego zachowasz dla siebie , jesli wiesh co mam na mysli .... "dziewczynko" :wink: :roll: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 taaa gadaj zdrova... poczekam na prometeie i wtedy pogadamy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 "]No tak panienko ale widzisz ' date=' JESTEM wyzej i w CCR-ze i w WCPU ID MAX :)...quote'] i kto ma wieksze ego... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Moje Ego jest tak duze ze stoi obok :wink: ,ale go nie dopuszczam do glosu praktycznie nigdy ,a ten "rzut" tego typu slowek mial za zadanie unaocznic ci ich idiotyzm. Co do prometei to chris75 wyciagnal 2900 z groszami ,zreshta dosc dawno jush max wcpuid nie nalezy do mnie na tweaku ale napewno nie do ciebie,marcus na wodzie mial cos pod 2600 itp, chociaz na AC jeshcze nie widzialem wyzszego na tweaku. Poprostu wyluzuj z takimi komentarzami ,dobra rada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 dopra rada... a ty masz na ac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Tak ,spire za 47zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ja kupiłem 6Cu+ za 42... używany... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 P4 1.8@2.8 vcore default, boxcooler, system w pełni stabilny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Thom a gdzie CCR - jak proc stabilny to zapodaj wynik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Idle 35 stopni Max 53 przy odpaleniu Prime95 (ten program grzeje proca jak cholera) Jak gram (np. Unreal II) 45 - 47 stopni Wszystko na boxowym coolerze, bez modyfikacji, vcore default. Dane procka z oryginalnego boxowego stickera (z pudełka) Prod. code BX50532PC1800DSL68Q MM# 845602 FPO# 7228A990 Version# A89122-001 Packdate 08.01.2003 Musze zassac program :), zrobie wtedy test. Sprawdzałem u siebie na Prime95 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...