Krootki Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Program - delikatnie mówiąc - jest zje***ny jak albańska gospodarka :lol: Albo jak polska piłka nożna :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 do testów proca, płyty i ramu - niezły jest CPU RightMark - coś podobnego do ScienceMarka - ale ma optymalizację dla P4 :) Mimo że renderuje w trybie graficznym nie zależy od karty graficznej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 A do tego wszystkiego lepiej chodzi po południu niż rano :lol: :wink: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 ehhh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Wlasnie dopadlem nowy procesor, XP1700+, JIUHB, 7 tydz. DULT3C (1.5V), downgrade z 2500+ (?), bialo zielony rdzen Chodzi na 2100mhz na 1.5V, co o tym sadzicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Wlasnie dopadlem nowy procesor, XP1700+, JIUHB, 7 tydz. DULT3C (1.5V), downgrade z 2500+ (?), bialo zielony rdzen Chodzi na 2100mhz na 1.5V, co o tym sadzicie ze jak nie bedzie chodzil na 2450 to wywal do smieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Berkut i ty testujesz na domyślnym napięciu - zaraz mi tu zapodać 1.7-1.8V i do ilu dojdzie - a wynik na forum podać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Wlasnie dopadlem nowy procesor, XP1700+, JIUHB, 7 tydz. DULT3C (1.5V), downgrade z 2500+ (?), bialo zielony rdzen Chodzi na 2100mhz na 1.5V, co o tym sadzicie tak juz maja one. Wazne co bedzie dalej sie dzialo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Problem w tym ze nie chce miec zadnych danych uszkodzonych i po oprostu wpier musze moda na mnozniki >13x miec... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Dzwine... 2.4ghz robi na 1.7V noproblem.... ale 2.5ghz nie ma bata... na 1.775V nie dziala, na 1.8V wchodzi do windy a na 1.825V nie wchodzi nawet do biosa... to jest chyba syndrom malego jadra... i musze zmienic paste na AS3 bo HTSP sie ewidentnie nie nadaje.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 nie wiem jak wyscie z tym bydlakiem mogli 2.4ghz miec na 1.8V ;] Ani ci kolesie 2.6ghz bo on ewidentnie ma za maly rdzen w stosunku do wydzialnego ciepla... ub tez moja pasta az tak slaba sie okazuje wobec jego "potegi", cuz, its cool'n time :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Berkut , mam tego samego athlona z 7 tygodnia - objawy podobne do twoich 2.3 ghz przy 1.7 (dla prime 95) - spoczko chodzi , a przy 2.4 problemy jak u ciebie przy 1.8 w biosie sie wiesza (odpalilem 2470mhz win, wcpuid ,sandra i zwiecha), napisz czym go chlodzisz???? Sam czekam na ALPHA PAL8045 - moze on cos pomoze : http://forums.overclockers.co.uk/showthrea...s=&threadid=276 Cecha tego radiatora jest to ze procki dzialaja stabilnie nawet przy duzych temp i oc-zreszta w piatek sie przekonam - zobaczcie ten artykul jest tam porownie : ThermalRight SLK-600 ThermalRight SLK-800 ThermalRight AX7 ThermalRight SK6 AKASA Silver Mountain II AKASA 821 AKASA 824 Coolermaster Heatpipe Globalwin CAK4-88T Globalwin CAK-II 38 Globalwin CBK-II 58 ThermalTake Volcano 7+ Alpha PAL8045 Taisol CGk760172 Warto zobaczyc . POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 co sie nie da panowie 8) to na razie wstepny wynik ;), bedzie wiecej jak sie przyloze... AXDA1700DLT3C JIUHB0309UPMW 9783787250035 @ 1.7V ramy leca sync 6-3-3 cl2, proc Prime95 stable CCR 2002 - Plik wyników Wynik ogólny : 10120 Suma kontrolna : GFWM Wyniki szczególowe Render : 9397 Integer : 9306 Float : 9345 Pamięć : 15925 MMX : 10247 imho ccr ma buga i zle troche liczy przy takich wysokich fsb jesli ramy sa sync Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zobaczymy czy ktoś uzyska więcej niż 2500 stabilnie - jak dotąd żaden nie chciał chodzić :) - mój wchodzi do windy ale potem zwis :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 hmmm, zaden ? ;] chyba zaraz napelnie te moje sito freonem i zrobie te 2500 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 wedle zyczenia... 210x12 = 2520, nie chce mi sie dawac wcpuid bo krece dalej, dam finalny winik, 1.8V , prime wlasnie leci w tle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 To ja powrócę do tematu - zaczynałem kląć na tego bencha, a tym czasem zrobiłem cztery kolejne testy (cztery uruchomienia) z identycznymi ustawieniami, z identycznym "wyłączeniem" rezydentów z tła i cztery razy identyczny wynik: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 stabilnie to nie bylo... Vcore 1.9V a teraz CCR, wbilem sie gdzies w poczatek stawki ;) 200x12 @1.8V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Irnlng --> na której wersji CCR ciągniesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Irnlng --> na której wersji CCR ciągniesz? tej ze strony ccr rc1. nie popisalem sie w ccr2002rc1 juz nie jest tak pieknie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 zeby nie bylo smutno :) teraz juz 1.8V, ale Prime stable jak zawsze :) moj wynik ccr: http://www.dzikie.net/ccr/wyniki.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 A nie lepiej CCR2002 RC1? Można wyniki porównać i zamieścić na stronie http://www.dzikie.net/ccr/ Update: Mój post stracił znaczenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 A nie lepiej CCR2002 RC1? Można wyniki porównać i zamieścić na stronie http://www.dzikie.net/ccr/ Update: Mój post stracił znaczenie wbilem sie w pierwsza 10tke... 200x12.5 juz zasilacz siada mam 4.50V zamiast 5V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Od kiedy założyłem 6 wiatraków mój DEER A400 też nie może wyrobić. Chyba zamontuję oddzielny zasilacz dla wentyli :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Taaaaa jasne, wrzucajcie więcej wyników to Krootki spadnie z pierwszej strony.... buuuuu :( PS Gratulacje.... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Dzieki za gratulacje. Juz wiecej nie bede raczej. Major Zadek: ja mam biednego 300W Codegena i juz ledwo zipie. BTW, przy okazji nowy 14600 3dmarkow i zajebiscie wysoki pcmark ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Dzieki za gratulacje. Juz wiecej nie bede raczej. Major Zadek: ja mam biednego 300W Codegena i juz ledwo zipie. BTW, przy okazji nowy 14600 3dmarkow i zajebiscie wysoki pcmark ;) ale dysk slabo... dlaczego nie zapuscisz sandry na 2450... ja na razie nie mialem okazji ale czekam na mojego szefteka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Dzieki za gratulacje. Juz wiecej nie bede raczej. Major Zadek: ja mam biednego 300W Codegena i juz ledwo zipie. BTW, przy okazji nowy 14600 3dmarkow i zajebiscie wysoki pcmark ;) Ja dla proca "załapałem" w PCMarku TYLE tylko jakoś nie mogę go przekonać, że posiadam w kompie chociaż jeden dysk :?: Ale twój XPek chodzi poprostu rewelacyjnie. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Dzieki za gratulacje. Juz wiecej nie bede raczej. Major Zadek: ja mam biednego 300W Codegena i juz ledwo zipie. BTW, przy okazji nowy 14600 3dmarkow i zajebiscie wysoki pcmark ;) Ja dla proca "załapałem" w PCMarku TYLE tylko jakoś nie mogę go przekonać, że posiadam w kompie chociaż jeden dysk :?: Ale twój XPek chodzi poprostu rewelacyjnie. 8O Dzieki. Rewelacyjne sa pamieci TwinMOSA, ktore z 333 ida na 420 na cas2 :) O wlos, ale mnie rozkladasz... gratuluje najlepsze wyniki na orbie dla ustawien jak u mnie to ponad 8000p... troche roboty przede mna. A co do sandry, to nie lubie strasznie odkad mi napisalo, ze musze zmniejszyc fsb zeby poprawic wydajnosc komputera w Performance Tips ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 widze ze juz wszyscy wylaczyli mnie z walki o 1 miejsce.... co jest za malo go podkrecilem... poczekajcie na moje twinmosy to pogadamy inaczej... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...