Skocz do zawartości
pvl

Jaka Płyta Główna Do 100 Zl ?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak juz koniecznie chcesz cos na KT600 to lepiej A7V600 w wersji pelnej. 3 banki pamieci, 4 PCI... Mam od nowosci i boli mnie tylko maksymalne FSB400 ;]

@miguel707

Na -VM? Hmm musial miec naprawde niesamowitego procka. Wszystko co ma zintegrowany uklad graficzny jest dla mnie sprzetem biurowym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro masz kupować plyte do durona 1900 to może go sprzedaj i kup jakiegos takiego semprona na 754 i do tego tania mobo np k8NS gigabyte.

Ja tak kiedys zrobilem i jestem zadowolony.

Koszt takiej operacji może być nawet <0 (zarobisz! :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialbym kupic mozliwe jak najtansza plyte głowna do durona 1900 , 512 ram ddr @ 400 hz, i gf4. Prosze Was o porady

Czy to może byc ?? http://allegro.pl/item155593009_gigabyte_g...ta_nowa_gw.html

Kumpel kupił toto nowe na allegro gdzieś za 100. Po 6 miesiącach woła mnie na 'konsultacje' - cóś nie bootuje :blink:

Rozbieram, oglądam ohoho :/ kondizłoki powylewały jak stare baterie w latarce - reset bosu pomógł ale teraz chodzi jak jej sie spodoba - generalnie nie polecam tego produktu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom, ten Epox bardzo fajny jest, rowniez polecam. Tu masz jeszcze bardzo fajna plytke http://allegro.pl/item164878826_asrock_k7s...01_komplet.html na SiS, kiedys bardzo popularna, swietne OC i ogolnie fajna plyta. Ale jednak bralbym Epoxa, no chyba, ze tego AsRocka na aukcji poszukasz, bo mysle, ze mozna sporo taniej go wyrwac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziekuje Wam za zainteresowanie. Brat nalegał zeby cos bylo na gwarancji bo wlasnie mial teraz i zaraz padła ale to wiadomo ze nie reguła. Duze jest prawdopodobienstwo ze moze sie popsuc przy normalnym chodzeniu ? nie ma mowy o zadnym OC

Własnie zauwazylem ze tego asrocka ktorego podales , mam u siebie w komputerze juz ponad rok i chodzi bardzo dobrze . Dalem chyba 115 za nowa.

Edytowane przez pvl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi