tomcyk Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Witam gdzie w krakowie moge dostać MIEDZIANE radiatory...mniej wiecej rozmiarów 60x20x10(bardzo orientacyjne wymiary) Napiszcie prosze.... SZacuneczek Ps.Jak złe forum to sory wielkie..:) :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Witam gdzie w krakowie moge dostać MIEDZIANE radiatory...mniej wiecej rozmiarów 60x20x10(bardzo orientacyjne wymiary) Napiszcie prosze.... SZacuneczek Ps.Jak złe forum to sory wielkie..:) :oops: Jest taka mini giełda w pobliży Łagiewników (chyba bliżej ronda), ale nie wiem, czy tam dostaniesz - byłem tam tylko raz i nie pamiętam. Może są na giełdzie w balicach. Ale podaje miejsca, gdzie mogą być, lub nie. Przyznam, że jak mieszkałem w Krakowie, to wszystkie tego typu akcesoria zamawiałem, bo tam jest bida jeśli chodzi o takie rzeczy. Poszukaj też w sklepach z artykułami elektrycznymi - tam często mają radiatorki - ale zwykle aluminiowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Witam gdzie w krakowie moge dostać MIEDZIANE radiatory...mniej wiecej rozmiarów 60x20x10(bardzo orientacyjne wymiary) Napiszcie prosze.... SZacuneczek Ps.Jak złe forum to sory wielkie..:) :oops: Jest taka mini giełda w pobliży Łagiewników Chodzi Ci o Łagiewniki czyli ---> w pobliżu Łagiewnik, to jest stara giełda zwana niegdaj "pod Elbudem". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Pod El Budem nie dostaniesz nic ciekawego ze sprzętu, to są pozostałosci po starej giełdzie która zostala przeniesiona na Balicką... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Witam gdzie w krakowie moge dostać MIEDZIANE radiatory...mniej wiecej rozmiarów 60x20x10(bardzo orientacyjne wymiary) Napiszcie prosze.... SZacuneczek Ps.Jak złe forum to sory wielkie..:) :oops: Jest taka mini giełda w pobliży Łagiewników Chodzi Ci o Łagiewniki czyli ---> w pobliżu Łagiewnik, to jest stara giełda zwana niegdaj "pod Elbudem". A tak, masz rację - chodziło mi o starą giełdę (jak tam byłem już po zlikwidowaniu giełdy, to wydawało mi się, że stara giełda była trochę dalej, ale widocznie mi się pomyliło), ale jak deczklav, tam nic nie dostaniesz - jak tam ostatnio byłem, to nie zwiedzałem tylko tak rzuciłem okiem - byłem tam w innym celu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 deczklav to gdzie????mam sie udać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanekdc Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Na balicka a konkretnie na osiedle WIDOK w weekend od (chyba) 9 rano jest gielda... tam powinienes poszukac takich bajerow.. :D Dojedziesz tam tramwajami 13 , 4 , 8 albo autobusami 139 , 511 , 501 itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Na balicką jechać????No nie wiem.....ale jak tak mówicie to garne sie :):):):)A sklepy jakieś może znacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Tomcyk jedynie Balicka :D Ja jutro jadę zaopatrzyc się w puste CD (kopie zapasowe :P ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...