mateuszC93 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Mam możliwość kupienia procesora sempron 3000 na 754. Cena baaaaardzo atrakcyjna ponieważ procek ma oderwane 4 nóżki, Czy jest możliwość naprawy takiego procesora ??? Kto podjął by się takiego wyzwania??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Daruj sobie. W domu nie zrobisz , w "serwisach" watpie. Moze gdybys mial kontakty to serwis glowny by ci to zrobil , ale nie wierze , iz jakis oscienny bedzie to lutowal. Da sie Jetem , ale cena... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Mozliwe ze ten procek bedzie bezproblemowo dzialal , bez koniecznosci lutowania nozek. Najlepiej wez go na testy i sprawdz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszC93 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) Niestety nie działa, żal mi procka z bath 0001 :cry: a w dodatku to pochodzi z pierwszej serii jak jeszcze w polsce nie mozna było ich dostać Edytowane 16 Stycznia 2007 przez mateuszC93 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zanies do jakiegooos bardzo dobrego elektronika. Ja w swoim A64 mialem 2 nozki urwane ale na zakladzie za 50zl mi przylutowali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ewentualnie dobry złotnik też Ci to zrobi. Wszystko zależy od tego jakie to są nóżki i jaki jest do nich dostęp. Jak skrajne to nie powinno być problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Niestety nie działa, żal mi procka z bath 0001 :cry: a w dodatku to pochodzi z pierwszej serii jak jeszcze w polsce nie mozna było ich dostaćBatch w K8 nie ma absolutnie żadnego znaczenia, to po pierwsze, po drugie pierwsze serie się się raczej słao kręciły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Tylko wiesz, ktos mogl uwalic proca, a pozniej wyrwac pare nozek i pisac, ze wystarczy je przylutowac, bo to sie jeszcze da zrobic, a jak proc uwalony, to juz koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Daruj sobie. W domu nie zrobisz , w "serwisach" watpie. Moze gdybys mial kontakty to serwis glowny by ci to zrobil , ale nie wierze , iz jakis oscienny bedzie to lutowal. Da sie Jetem , ale cena...Dlaczego ma sobie darowac? W domu zrobi, a w serwisach tym bardziej. Radze wpierw zasiegnac informacji a potem wypisywac takie ciekawostki...;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...