algezer Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Nie bardzo sie znam ale jesli mam plyte glowna asusa k8n to czy mage miec ta karte Radeon 9550 Sapphire 256 MB TV-out / DVI lite BOX (128-bit) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 A niby dlaczego nie? AGP masz w plycie? Masz. Wsio na ten temat. Tak w ogole sa tematy o tej karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
algezer Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Moze wyda sie to nobiaste ale jesli karta jest w wersji lite box a plyta glowna w box to czy to nie robi roznicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Padlem. Wersja BOX - z angielskiego BOX oznacza pudelko. Wiec plyta w wersji BOX jest z pudelku, ma jakies tam drobiazgi dorzucone. Wersja LITE BOX - to 'odchudzone' pudelko wiec tych drobiazgow jest mniej. Tyle, ze to nie ma zadnego znaczenia odnosnie tego czy karta pasuje czy nie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 ja tylko napisze ze sie nie oplaca kupowac wersji 256mb bo to po prostu wyrzucanie pieniedzy w bloto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) algezer uuu no to tutaj zaczynają się problemy, lite box to "wybrakowany" box i tutaj może się grafa z płytą główną "gryźć" a to może się skończyć spaleniem płyty głównej i zmianą stanu skupienia karty graficznej, przy okazji może rozpuścić się procek i wyparować ram, chyba że są w wersji box. Wtedy może się je uda uratować i wytrzymają próbę "ogniową" kain ja do tej pory leżę :P *********** oczywiście to powyżej to joke ;) nic złego sie nie stanie :) Edytowane 16 Stycznia 2007 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...