Szczecin Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Witam. mam problem związany z uruchamianiem komputera. czasami jak włącze komputer to mi pika 3 razy głośniczek systemowy. włączam kompa a tu czarny jest i pika 3 razy. pomózcie ludzie bo jestem bezradny. wymieniłem płyte głowną, zasilacz i dalej nie wiem o co chodzi.na starej płycie to samo mi sie działo. podaje wam moja konfigurację AMD sempron 2500+ 256mb ram płyta MSI KT4AV grafika ge force fx 5200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) 3 pikniecia hm, zalezy jaki masz bios ale wyjscia sa 2: - padnieta karta graficzna badz sie jakos slot pobrudzil etc - padnieta pamiec badz tez cos nie laczy tak jak powinno i w tych dwoch rzeczach bym szukal problemu edit: teraz dopeiro zwrocilem uwage ze masz ta sama plyte co ja, do niej jest dolaczony taki sledz z swiatelkami ktore przy starcie swieca w roznych kombinacjach, wtedy wlaczasz, patrzysz na jakim ukladzie sie zatrzymalo, zerkasz do instrukcji i masz rozwiazanie problemu :] Edytowane 16 Stycznia 2007 przez gollumek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczecin Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 3 pikniecia hm, zalezy jaki masz bios ale wyjscia sa 2: - padnieta karta graficzna badz sie jakos slot pobrudzil etc - padnieta pamiec badz tez cos nie laczy tak jak powinno i w tych dwoch rzeczach bym szukal problemu edit: teraz dopeiro zwrocilem uwage ze masz ta sama plyte co ja, do niej jest dolaczony taki sledz z swiatelkami ktore przy starcie swieca w roznych kombinacjach, wtedy wlaczasz, patrzysz na jakim ukladzie sie zatrzymalo, zerkasz do instrukcji i masz rozwiazanie problemu :] no dobra ale ja tej instrukcji nie mam. bo ja kupiłem płytę to mi nie dali żadnych instrukcji. dali mi tylko płytę głowną :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) A taki problem poszukać manuala na stronie MSI?? Jaki BIOS ma ta płyta - AMI czy Award?? EDIT: Download manuali :arrow: http://www.msi.com.tw/program/support/manu...=456&kind=1 Edytowane 17 Stycznia 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...