Xanagaz Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 http://www.dvhardware.net/article16428.html 4 niezależne linie 12V dysponujące 70A 3 letnia gwarancja PowerSwap Cena i dostępność nieznana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir bober Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ciekawe kto go kupi? Przecież to potrzebuje tyle prądu. :P Trzeba by chyba mieć własną elektrownie. :P Jeśli chodzi o kupienie go, znajdą się osobo, które przy SLI, C2d, 4 kościach pamięci będą chcieli nabyć ten produkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Paranoja, to wszystko idzie w zla strone :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 kurcze ja tu mialem nadzieje ze nastaje era malo-prada-zernych komputerow, ale widze ze producenci zasilaczy mysla o czyms innym... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) [ironia mode:on] Cala nadzieja w VIA... [ironia mode:off] Nie bedziesz mnie uczyl jak mam wlasne tagi zamykac, o! :lol: BTW moze sie i zdziwie i bardzo bym sie zdziwic chcial bo sledze rozwoj Epii od dawna i wciaz czekam na cos naprawde wydajnego. Juz ta dwuprocesorowa Epia by mi wystarczyla do moich potrzeb, ale oczywiscie dostac to w Polsce nie sposob :| Edytowane 16 Stycznia 2007 przez kain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) a sie zdziwisz jeszcze ;) *a poza tym tag'u zapomniales zamknac :lol: [Ironia mode:on]...[/Ironia](czy jakos tak..) Edytowane 16 Stycznia 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 To co za pół roku bedzie 1500. Zamiast mniej to wiecej. Zresztą nie dziwota jak takie karty graficzne są które pożeraja waty. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 nie długo nie będzie się patrzeć na ogólną wydajność zestawy tylko na to ile W pożera komp... - jakiego masz kompa? - a słaby zżera tylko 1.5 KW xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Bio leze :lol: Szkoda tylko, ze to jest w gruncie rzeczy malo smieszny zart :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Co pojawi sie jakis mocarny zasilacz, ludzie zaczynaja biadolic, ze od razu elektrownie trzeba do niego, albo ile to komputery zra teraz pradu. Prawda jest taka, ze wiekszosc uzytkownikownikow tego forum (w tym ja) nie potrzebuje nawet 400 watowego zasilacza.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 ale zauważ że za X lat 1kw bedzie taki PC pobierał, dodaj do tego monitor + głosniki (zakładając że nie są to pierdziawki za 20 zł) i masz już 1.2-1.5 KW + jeszcze pozostały sprzęt w domu = ho ho ;) to moja mikrofalówka mniej prądu ciągnie o.0, może jak zbudują tą elektrownie atomową niedaleko to będzie tańszy prąd hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Jestem przekonany, ze typowy domowy pecet nigdy nie bedzie pobieral 1kW. Jesli komus przeszkadza duzy pobor pradu musi niestety zrezygnowac z ekstremalnego podkrecania, technologii SLI/Crossfire, 8 dyskow, 4 nagrywarek itp. ;) Sa technologie energooszczedne i uwazam, ze z czasem beda one rozwijane a pobor mocy zacznie spadac. Zreszta wystarczy porownac pobor pradu oraz wydajnosc, high endowych komputerow sprzed 10 lat do obecnych maszyn. btw. wspomniales o monitorze, samo przejscie z CRT na LCD to ponad dwukrotne zmniejszenie poboru pradu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...