msn Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) Z 'gta case' został mi wyświetlacz graficzny 128x64dpi. Leżał sobie długo w szafce, ale w końcu uruchomiłem nowy komputer i postanowiłem go podłączyć. Potrzebowałem jeszcze "czegoś" żeby mógł sobie grzecznie stać obok monitora, nie miałem niestety plexi, ale jak to szanujący się modder postanowiłem sięgnąć po alternatywne środki. Znalazłem w biurku kawałek tektury i zabrałem się do pracy: Tekturę okleiłem resztkami sztywnej folii samoprzylepnej: I potem dodałem akcent stylistyczny w postaci czarnej folii :P Miałem tylko ścinki, więc nie wszystkie brzegi są idealnie równe :( Z tyłu dorobiłem podstawkę z opaską zaciskową, która trzyma kabel, żeby nie wyrwał złącz z wtyczki. Tak więc mamy patent na ekonomiczną obudowę do LCD w wersji dla mniej uzdolnionych, lub nie posiadających warunków/narzędzi do obróbki np. plexi. Zainwestowałem w nią okrągłe 0zł i poświęciłem na nią ok 30 minut swojego cennego czasu. Oczywiście można to wykonać lepiej, ja swoją pracę oceniam na 3/6, może gdybym miał jakieś ładniejsze kawałki folii okleił bym to staranniej. Jedyny szkopuł w tym wszystkim polega na tym, ze należy przed podjęciem jakichkolwiek działań upewnić się, czy Wasza nowa płyta ma złącze LPT :lol2: :lol: Edytowane 16 Stycznia 2007 przez msn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardukpl Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ja bym sobie czegoś takiego na biurko nie postawił. A to że zajęło to 30 min to raczej nie powinien być powód do dumy, chyba że wykonywałeś to na lekcji plastyki na odczepnego aby zaliczyć i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ja bym sobie czegoś takiego na biurko nie postawił. A to że zajęło to 30 min to raczej nie powinien być powód do dumy, chyba że wykonywałeś to na lekcji plastyki na odczepnego aby zaliczyć i tyle. :lol: ta obudowa powstała z tzw. "potrzeby chwili", nie jest to szczyt moich umiejętności :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 No tak, :D szkoda że nie działa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 nie ma lpt :blink: co zrobisz z tym fantem? a działa to wogóle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 nie ma lpt :blink: co zrobisz z tym fantem? a działa to wogóle? działać działa, ale nie na dfi :D nawet nie mam miejsca na osobny kontroler LPT na PCI ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) :lol: ale ty nawet com'a tam nie masz, co za syf z tej nowoczesnej techniki ;) Edytowane 17 Stycznia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 działać działa, ale nie na dfi :D nawet nie mam miejsca na osobny kontroler LPT na PCI ;) a na plycie nie ma zlacza pinowego zeby podlaczyc port? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 śliczne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Wcale nie jest takie zle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Wygląda tak sobie - coś na poziom umiejętności manualnych dzieci w wieku szkoły podstawowej. W dodatku nie jest idealnie równo, chyba że to wina zdjęć. Podsumowując - nie jest to coś, co powinieneś pokazywać na forum. Fajnie, że zrobiłeś ale nie jest to poziom żeby od razu to pokazywać, podobnie jak mody w stylu okno+katoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 poziom leciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........... Najpierw wystawiasz GTA na allegro, teraz to.... Zajmujesz sie chłopie [ciach!]łami zamiast wysilić mózgownice... P.S. Nalepka nVidia na monitorze ROXXX poziom leciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........... Najpierw wystawiasz GTA na allegro, teraz to.... Zajmujesz sie chłopie [ciach!]łami zamiast wysilić mózgownice... P.S. Nalepka nVidia na monitorze ROXXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ale macie problemy :] Mnie się podoba tylko szkoda że nie możesz tego podpiąć. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ale macie problemy :] Mnie się podoba tylko szkoda że nie możesz tego podpiąć. :-| musiał się wyżyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 kurde chłopak dla jaj se temat założył a wy tu popadacie w depresję zimową. Nic się nie dzieje ostatnimi czasy w modach więc zarzucił kontrowersyjnym topikiem po oczętach... Cieszcie się z tego co macie :twisted: kip goin msn! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...