Nerevar Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) Witam, zrobiłe msebie update, ok było do sicagniecia IE 7 sciagnelem, problemw tym że ta przeglądarka zblurowała wszytskie teksty O.o, w sobie, spiku i wielu programach... miał ktoś coś takiego ? edit: już naprawiłem ale napisałem bo oczy od tego wysiadały i wytrzymać nie mogłem :D Edytowane 17 Stycznia 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 wiec nie sciagac tej aktualki? i powiedz jak to naprawiles :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) wiec nie sciagac tej aktualki? i powiedz jak to naprawiles :) już ją sciganelem wiec raczej nie tędy droga trzeba w IE wejsc w narzedzia/opcje internetowe/ zaawansowane/ zjechac do multimedia i odznaczyc uzywanie cleartype w HTML :-) a i zresetować IEi programy co miały z tym problem. a swoją droga to ten IE 7 całkiem fajny jest :P Edytowane 17 Stycznia 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...