kucyk Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Witam Co wydanie sterowników od ATI to jestem zmuszony poprawiać pliki *.ini tak, aby Catalysty widziały moją grafikę. Nie wiem czy problem występuję tylko u mnie, czy ktoś ma to samo (u mnie Catalysty mobile od ATI nie działają, a instalacja sterów ze strony Asusa sprzed kilku miesięcy nie uśmiecha mi się). Tak czy inaczej podzielę się z wami wersją zmodyfikowaną przeze mnie, jeżeli ktoś już ściągnie i zainstaluję to proszę o informację, że działa a nie działało wcześniej, albo działało a teraz nie działa ;) Poniższe sterowniki działają tylko i wyłącznie z X1400 i X1600 Mobile: ATI Catalyst 7.1 CCC X1400/X1600 Mobile jak znajdą się osoby które na tym skorzystają to będę wrzucał każdą kolejną zmodyfikowaną wersję na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ja tam nie mam problemów z catalystami od ati, aczkolwiek dzięki za drajvy bo miałem wkrótce ściągać 7.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotixel Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 jak znajdą się osoby które na tym skorzystają to będę wrzucał każdą kolejną zmodyfikowaną wersję na forum Skorzystalbym, gdyby pasowaly do X700 Mobile. Czy te stery maja wbudowana obsluge X700, tylko brak takiej informacji w pliku INI ? Czy wogole nie sa kompatybilne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 To ja sie zapytam czy jest mozliwosc zmodyfikowania tych sterow tak zeby chcialy gadac z x1700? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morron Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 ja ma marne x200 i tez niedzialaja te ze strony ati ale za to nie mam problemow z Omegami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 @kucyk: Moglbys napisac co trzeba zmienic w owych plikach *.ini? Bo chcialbym wiedziec dla siebie na przyszlosc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Skorzystalbym, gdyby pasowaly do X700 Mobile.Ja rowniez :) Kucyk, nie daj sie prosic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) nie chcę mi się pisać wszystkiego, co trzeba zmodyfikować powiem tak - przepraszam was, ale nie chcę mi się chłopaki bawić ze sterami pod x700 we wpisach, ale jak chcecie mieć nowe stery prostym sposobem to wystarczy, że skopiujecie sobie na dysk te stery od asusa i: Driver/2KXP_INF/jedyny katalog wrzućcie tam stery z wersji 7.1, zainstalują wam się sterowniki pod szyldem tych z asusa, ale fizycznie będą to 7.1 więc wydajność wzrośnie Edytowane 20 Stycznia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 nie chcę mi się pisać wszystkiego, co trzeba zmodyfikować powiem tak - przepraszam was, ale nie chcę mi się chłopaki bawić ze sterami pod x700 we wpisach, ale jak chcecie mieć nowe stery prostym sposobem to wystarczy, że skopiujecie sobie na dysk te stery od asusa i: Driver/2KXP_INF/jedyny katalog wrzućcie tam stery z wersji 7.1, zainstalują wam się sterowniki pod szyldem tych z asusa, ale fizycznie będą to 7.1 więc wydajność wzrośnie Simply smart ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 to moze wklej swoj zmodyfikowany plik ini i do wszystkiego dojedziemy sami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...