Skocz do zawartości
kucyk

Ati Catalyst 7.1 Ccc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Co wydanie sterowników od ATI to jestem zmuszony poprawiać pliki *.ini tak, aby Catalysty widziały moją grafikę.

Nie wiem czy problem występuję tylko u mnie, czy ktoś ma to samo (u mnie Catalysty mobile od ATI nie działają, a instalacja sterów ze strony Asusa sprzed kilku miesięcy nie uśmiecha mi się).

Tak czy inaczej podzielę się z wami wersją zmodyfikowaną przeze mnie, jeżeli ktoś już ściągnie i zainstaluję to proszę o informację, że działa a nie działało wcześniej, albo działało a teraz nie działa ;)

Poniższe sterowniki działają tylko i wyłącznie z X1400 i X1600 Mobile:

ATI Catalyst 7.1 CCC X1400/X1600 Mobile

jak znajdą się osoby które na tym skorzystają to będę wrzucał każdą kolejną zmodyfikowaną wersję na forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak znajdą się osoby które na tym skorzystają to będę wrzucał każdą kolejną zmodyfikowaną wersję na forum

Skorzystalbym, gdyby pasowaly do X700 Mobile. Czy te stery maja wbudowana obsluge X700, tylko brak takiej informacji w pliku INI ? Czy wogole nie sa kompatybilne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chcę mi się pisać wszystkiego, co trzeba zmodyfikować

powiem tak - przepraszam was, ale nie chcę mi się chłopaki bawić ze sterami pod x700 we wpisach, ale jak chcecie mieć nowe stery prostym sposobem to wystarczy, że skopiujecie sobie na dysk te stery od asusa i:

Driver/2KXP_INF/jedyny katalog

wrzućcie tam stery z wersji 7.1, zainstalują wam się sterowniki pod szyldem tych z asusa, ale fizycznie będą to 7.1 więc wydajność wzrośnie

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chcę mi się pisać wszystkiego, co trzeba zmodyfikować

powiem tak - przepraszam was, ale nie chcę mi się chłopaki bawić ze sterami pod x700 we wpisach, ale jak chcecie mieć nowe stery prostym sposobem to wystarczy, że skopiujecie sobie na dysk te stery od asusa i:

Driver/2KXP_INF/jedyny katalog

wrzućcie tam stery z wersji 7.1, zainstalują wam się sterowniki pod szyldem tych z asusa, ale fizycznie będą to 7.1 więc wydajność wzrośnie

Simply smart ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi