kszyh13 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Parę dni temu instalowałem XP. Wszystko wydawało się w porządku, ale dzisiaj próbowałem odtworzyć film. DVD z wypożyczalni. I nici z tego. Zarówno Windows Media Player 11 jak i All Player z kompletem kodeków nie są w stanie tego zrobić. Obydwa odtwarzają np.Diwx i Xwid, ale przy DVD WMP zastanawia się 10 min. i nic nie robi a All player wyświetla mi najpierw: ,"This video dekoder can't be shaun as closed captioning on video due to a problem with graph building", a później: "Can't render one or more stream" i też nic nie robi. Jak wskażę mu niektóre pliki to odtwarza, ale bez głosu. Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc, to byłbym bardzo wdzięczny. : """ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 A kodeki mpeg-2 masz? Zainstaluj sobie ffdshow i media player classic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyh13 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Kodeki mpeg-2 mam. Nie bardzo chcę instalować kolejne programy. Chciałbym wiedzieć co jest nie tak. DVD powinien podtwarzać każdy program, a ja mam już dwa. Te ffdshow zainstalowałem. Bez zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genz Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) a moze zainstalowal bys program do odtwarzania filmow w formacie dvd ? Wpisz w googlach PowerDVD albo WinDVD (chyba obydwie sa darmowe jesli nie to sciagni triala) zainstaluj, wlacz i po klopocie :) Edytowane 17 Stycznia 2007 przez genz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyh13 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Wygląda, że to była wina sterów. Albo grafiki, albo płyty. Przeinstalowałem te i te i poszło. Cholera nic nie pokazywało żadnych usterek, ale teraz odtwarza wszystko, więc coś było w tych sterach nie tak. Dzięki. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...