RyPeR Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 jak sie tego gowna pozbyc ? Btw czemu mi sie 3d mark 2001 se niechce uruchomic po instalacji dx9 ? Probowalem instalowac 3d marka jeszcze razi znow [gluteus maximus], pisze ze musi byc 8.1 Btw <span style="color:red;">[ciach!]</span>owy ten 3d mark 2003, po pierwszym tescie wywala mi blad cos tam File Corrupted noi <span style="color:red;">[ciach!]</span>lem to w pizdu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanekdc Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Musisz sobie zainstalowac patch v330 lub sciagnac najnowsza wersje ktora go zawiera i obsluguje DX9 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 DX9.0 oficjalnie NIE DA się odinstalować. Są za to nieoficjalne uninstallery. Musisz poszukać na necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Albo zainstaluj zppowroyem 8.1 .Ja pozainstalowaniu dx9.0 mialem w 3d marku 60 pkt. mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 NIE TO FORUM! Wątek wędruje na OPROGRAMOWANIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 TU jest unoficial soft do deinstalacji DirectX, albo jeżeli używasz XP to powinno zadziałać przywracanie systemu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Jesli masz XP lub ME to nic prostszego tylko zrobic SYSTEM RESTORE przed instalacja DX 9.0. Sam tak zrobilem i dziala jak nalezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Jesli masz XP lub ME to nic prostszego tylko zrobic SYSTEM RESTORE przed instalacja DX 9.0. Sam tak zrobilem i dziala jak nalezy.System Restore=Przywracanie systemu, nie umiesz czytać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Jesli masz XP lub ME to nic prostszego tylko zrobic SYSTEM RESTORE przed instalacja DX 9.0. Sam tak zrobilem i dziala jak nalezy.System Restore=Przywracanie systemu, nie umiesz czytać?Hey Mis Koralgol po co sie tak denerwowac odrazu :lol: Czytac to moze jescze i umiem ale nie wiedzialem ze "SYSTEM RESTORE" nazywa sie w Polskiej wersji XP (jesli taka wogole jeszcze jest) PRZYWRACANIE SYSTEMU 8) Jesli tak sie nazywa to moja wina. Sorry :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Jesli masz XP lub ME to nic prostszego tylko zrobic SYSTEM RESTORE przed instalacja DX 9.0. Sam tak zrobilem i dziala jak nalezy.System Restore=Przywracanie systemu, nie umiesz czytać?Hey Mis Koralgol po co sie tak denerwowac odrazu :lol: Czytac to moze jescze i umiem ale nie wiedzialem ze "SYSTEM RESTORE" nazywa sie w Polskiej wersji XP (jesli taka wogole jeszcze jest) PRZYWRACANIE SYSTEMU 8) Jesli tak sie nazywa to moja wina. Sorry :P Ja też przepraszam, nie zauważyłem, że kolega zagramaniczny jest i dość brutalnie potraktowałem, co do polskiej wersji XP to mamy ją na rynku od niedawna (jakiś miesiąc), bo wcześniej to pracowaliśmy na Win95 PL (Win98 i ME nie przetłumaczono). Oczywiście pokątnymi źródłami docierały do nas wersje anglojęzyczne produktów firmy M$! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Jesli masz XP lub ME to nic prostszego tylko zrobic SYSTEM RESTORE przed instalacja DX 9.0. Sam tak zrobilem i dziala jak nalezy.System Restore=Przywracanie systemu, nie umiesz czytać?Hey Mis Koralgol po co sie tak denerwowac odrazu :lol: Czytac to moze jescze i umiem ale nie wiedzialem ze "SYSTEM RESTORE" nazywa sie w Polskiej wersji XP (jesli taka wogole jeszcze jest) PRZYWRACANIE SYSTEMU 8) Jesli tak sie nazywa to moja wina. Sorry :P Ja też przepraszam, nie zauważyłem, że kolega zagramaniczny jest i dość brutalnie potraktowałem, co do polskiej wersji XP to mamy ją na rynku od niedawna (jakiś miesiąc), bo wcześniej to pracowaliśmy na Win95 PL (Win98 i ME nie przetłumaczono). Oczywiście pokątnymi źródłami docierały do nas wersje anglojęzyczne produktów firmy M$! :) :o :D :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...