Skocz do zawartości
Gość Pacific

Coś Nie Tak Z Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Obok mojego profilu nie wyświetla się avatar ani podpis czy jest jakiś próg postów żeby ta możliwość została odblokowana?

1. Nie masz podpisu

2. Nie masz awatara

3. Ciezko wymagac zeby wyswietlilo sie cos czego nie ustawiles.

3a. Ustawiasz podpis ( zgodnie z regulaminem, inaczej bedziesz plakac )

3b. Ustawiasz awatar

Bo jesli chodzi Ci o cos innego to naprawde nie wiem o co chodzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Były problemy z wydajnością serwera backupu - teoretycznie backup powinien się kończyć przed 5 rano, nie kończył się. Sposób jego wykonywania wymaga czasowego blokowania tabel bazy danych forum co powoduje czasową niedostępność.

Zmieniono serwer backupu, powinno pomóc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy tylko ja tak mam czy wszyscy ??

W topicu nie wyswietla mi posta pod postem, tylko pierwszy post a potem liste naglowkow reszty postow (do rozwiniecia). WTF :blink: ?? Ja chce stary system, z calymi postami :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziś w godzinach 22:30 - 23.00 nie mogłem wbić na forum, w ogóle się nie ładowało

Zgadza się, umarł mySQL w dosyć specyficzny sposób (proces wisiał do logów nic nie wypluł a odmawiał nowych połączeń). Tego niestety nie przewidziałem w automacie monitorującym ;)

Nie powinno się pojawiać, dodana profilaktycznie regułka sprawdzająca taką możliwość gdyby jeszcze raz miał zamiar się w taki brzydki sposób zachowywać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie była zmieniana w ciągu ostatnich 31 dni.

hmm...mi się wydaje mniejsza... taka jak już kiedyś była przez chwilę. W IE tak samo. http://i44.tinypic.com/6r83z6.jpg

Chociaż pod odpowiedzią którą teraz piszę czcionka jest taka "jak ma być" czyli ta standardowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy mała, nie planowaną interwencje związaną z oznaczaniem tematów jako przeczytane.

Przewidywany czas utrudnień w działaniu forum do 60 minut.

Prace zakończone. Dla niektórych użytkowników mogą wystąpić problemy polegające na nieprawidłowym oznaczeniu jako nieprzeczytane tematów/postów przeczytanych pomiędzy godziną 4 rano a 10 rano w dniu dzisiejszym. Za wszelkie niedogodności z tym związane serdecznie przepraszamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbuje cokolwiek czytać ale w takiej formie cięzko coś znaleść!

Po pierwsze nie wiem która jest ostatnia po drugie znalazłem posta o tym że sa problemy z onaczaniem które przeczytane a mnie wogóle nie o to chodzi.

Burdello jednym słowem sie zrobil ;)

Edytowane przez rafa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się wyloguje to znika mój avatar, a właściwie avatary wszystkich użytkowników. To normalne na tym forum?

PS

Dzisiaj o ~3:00 brak dostępu do forum. Pewnie serwis.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...