Skocz do zawartości
Gość Pacific

Coś Nie Tak Z Forum

Rekomendowane odpowiedzi

No a ja przychodzę z tym co zawsze :| Forum momentami znowu zaczęło mulić i to dość mocno. Czuję różnicę, bo przez jakiś czas od mojego ostatniego zgłoszenia troszkę się poprawiło. Teraz znów muli i to bez względu na porę. Np wczoraj ok. 1.5 minuty przeprowadzało mi szybką edycję w jednym moim poście. A czasem naprawdę szybka edycja jest wręcz konieczna. Tylko tym sposobem edytuję swoje posty. Portal działa dobrze o dziwo. Żadnego dlawienia się jak na Forum.

EDYTA: Aha no i czasem przy wyszukiwaniu postów wywala mi białą stronę z napisem serwis chwilowo niedostępny czy jakoś podobnie. Miałem tak też ostatnio w przypadku wchodzenia do jakiegoś tematu. Następnym razem jak będzie trzeba to będę pamiętał by zrobić screena.

P.S No i pytanie podstawowe kiedy IPB 3.0 ?

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ad.purepc.pl nie odpowiada i mogę czekać na załadowanie dowolnej strony na forum, aż mi broda wyrośnie. Nie działa od jakichś... 10-15 minut. Włączenie adblocka (ppc mam na białej liście) rozwiązuje problem.

Bym zapomniał: FF 3.5.3, VHP 64bit

Edytowane przez zzizzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ad.purepc.pl nie odpowiada i mogę czekać na załadowanie dowolnej strony na forum, aż mi broda wyrośnie. Nie działa od jakichś... 10-15 minut. Włączenie adblocka (ppc mam na białej liście) rozwiązuje problem.

Bym zapomniał: FF 3.5.3, VHP 64bit

U mnie jest to samo. Ostatnio zdarza się coraz częściej. Również na PPC nie blokuję reklam, po zablokowaniu problem ustępuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No a ja przychodzę z tym co zawsze :| Forum momentami znowu zaczęło mulić i to dość mocno. Czuję różnicę, bo przez jakiś czas od mojego ostatniego zgłoszenia troszkę się poprawiło. Teraz znów muli i to bez względu na porę. Np wczoraj ok. 1.5 minuty przeprowadzało mi szybką edycję w jednym moim poście. A czasem naprawdę szybka edycja jest wręcz konieczna. Tylko tym sposobem edytuję swoje posty. Portal działa dobrze o dziwo. Żadnego dlawienia się jak na Forum.

EDYTA: Aha no i czasem przy wyszukiwaniu postów wywala mi białą stronę z napisem serwis chwilowo niedostępny czy jakoś podobnie. Miałem tak też ostatnio w przypadku wchodzenia do jakiegoś tematu. Następnym razem jak będzie trzeba to będę pamiętał by zrobić screena.

P.S No i pytanie podstawowe kiedy IPB 3.0 ?

Może nic nowego ale od dwóch dni znowu to się dzieje że można sie pochlastać czekając na reakcje serwera.

Serwer nie wyrabia czy łącze? Czy software?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może nic nowego ale od dwóch dni znowu to się dzieje że można sie pochlastać czekając na reakcje serwera.

Serwer nie wyrabia czy łącze? Czy software?

Forum sie od jakiegoś czasu muli strasznie. Choć są dni lepsze i gorsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy nie musicie czasem przeskakiwać 3 stron w tematach dla pełniejszego punktu widzenia i podjęcia decyzji nt. ew %. Na 3 zakładkach opery.

Zróbmy migrację - jak się nie uda to zwalimy winę na niekompatybilność rozszerzeń ze sprzętem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio więcej tych gorszych :?

Doloze cos od siebie - momentami wg. mnie chodzi to gorzej niz za czasow, gdy konkurencja byla na swoim.

Przyzwyczajam sie do tego radosnego bialego tla i komunikatu :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Take male "ale":

Dołączona grafika

Naprawde nie da sie nic z tym zrobic? Dzisiaj mialem to albo 4, albo powyzej 5x, przy czym przed doslownie paroma minutami ponownie, gdy probowalem wyslac posta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...