zzizzy Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Dodałem linka w poście http://www.arest.pl/produkt/2138/MSI-865PE-Neo2-V-i865PE-SATA-DDR-AGP-S-478/wlasciwosci i wywaliło mi treść posta za nim. Ciekawe, czy to http://www.arest.pl/produkt/2138/MSI-865PE-Neo2-V-i865PE-SATA-DDR-AGP-S-478/wlasciwosci a jak po edycji? edit2. po edycji działa, ale to musztarda po obiedzie. Edytowane 25 Stycznia 2011 przez zzizzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 To jeszcze pikuś. Mi wywaliło (na phpBB - na innym forum) całego posta, który miał lekko licząc (z cytatami) jakieś 2x A4. Myślałem, że klawiaturę o monitor rozwalę. Takie błędy są trudne do namierzenia i jeszcze trudniejsze w naprawie. Natomiast support IP.Board wiadomo jak działa. Dlatego z własnej strony (nie mylić z oficjalnym stanowiskiem administracji) zalecam klepanie bardziej obszernych i ważnych postów w Notatniku czy cokolwiek macie pod ręką, co nie jest zależne od przeglądarki/silnika strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Czy tylko u mnie na skorce CleanCut pomylone sa guziki to oceny posta? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 IMO wina cache'u, bo wcisnąłem i dostałeś.. (A w tym zdaniu widzisz poprawnie?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Na to wyglada bo wczesniej byly w ogole inne ikonki.. albo ktos cos potajemnie zmienil :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 (edytowane) Mam problem z kalendarzem: Tak jak na obrazku: wystaje podczas przeglądania działów, zasłania linki do pierwszych paru tematów. Nie wyświetla nic poprawnego. Oraz Panel użytkownika tez nie wygląda poprawnie. Kalendarz nie wystaje co prawda, ale nadal nic nie wyświetla. Brak obrazków. W wyszukiwarce są powielone guziki do wyloguj(o dziwo działają i udało mi się wylogować niechcący podczas wyszukiwania...) Mam operę 11.01. Myślałem, że ktoś na dniach to naprawi(wina forum/przeglądarki), aczkolwiek widocznie problem mało znany :) Edytowane 15 Lutego 2011 przez Popiół Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 U mnie na Operze nie ma tego problemu. Może jakiś styl masz kliknięty (Strona - > Styl)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Czyścić cache próbowałeś, Waść? U mnie czegoś takiego nie ma. Jedyne co widzę to brakujący obrazek ikony przy trackerze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Następnego dnia nagle problem zniknął - a miałem go dość długo (na pewno dłużej niż tydzień, ale ile to nie jestem w stanie powiedzieć :P). Teraz też brakuje mi tylko obrazka przy trackerze. Wyszukiwarka działa normalnie. Ciekawe... :) Jak coś będzie się dziać, to wyczyszczę cache i dam znać czy to coś zmieniło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Coś się znowu s<span style='color: red;'>[ciach!]</span>liło i można zobaczyć tylko 1. stronę we wszystkich wątkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Po raz kolejny nie da sie korzystać z forum, wczytuje sie wyłącznie pierwsza strona tematów. Podejrzewam że inni już to napisali, tylko pewnie nikt nie mógł przeczytać. Ten sam problem już był kiedyś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Którykolwiek topic chce otworzyć pokazuje mi zawsze 1. strone, nawet teraz pisze z pierwszej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Nie widzę postów powyżej, więc nie bijcie, jeśli było - mam usterkę: widzę tylko pierwszą stronę tematów na forum. Firefox 3.6.13, ABP OFF Próba wejścia na dowolną stronę powoduje ładowanie pierwszej od nowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Coś się zepsuło. Nie mozna otworzyć dalszych stron w danyum temacie tylko pierwsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Mam to samo, tylko pierwsza strona się otwiera, a dalsze już nie (powraca zawsze do pierwszej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Mam problem z działaniem forum. Nie zależnie która stronę w temacie wybiorę to i tak pokazuje tylko pierwszą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Nie widzę postów powyżej, więc nie bijcie, jeśli było - mam usterkę: widzę tylko pierwszą stronę tematów na forum. Firefox 3.6.13, ABP OFF Próba wejścia na dowolną stronę powoduje ładowanie pierwszej od nowa. Naprawione, jak by komuś jeszcze nie działało proszę o kontakt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Test - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Naprawione, jak by komuś jeszcze nie działało proszę o kontakt. Potwierdzam, u mnie już działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Naprawione, jak by komuś jeszcze nie działało proszę o kontakt. Wszystko działa Wielki Bracie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Wszystko działa Wielki Bracie ;) Fakt, jest zima, człowiek tyje, ale nie przesadzajmy z tymi gabarytami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Gdzie się podział temat z giełdy, co gościu chciał kilka części sprzedać ? Wałek, czy co, bo ktoś skasował. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Mysle ze chodzilo Ci o TO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Tylko nadal nie wiadomo, to był jakiś dubel konta czy co ? Bo ten gościu był już jakiś czas zarejestrowany a post andrew777 nic nie wyjaśnił w tej sprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 (edytowane) Szukał frajera, albo chciał załatwić komuś spam na telefon jak zasugerował chyba saleen. Brak możliwości odbioru osobistego, zły nr telefonu i niskie ceny - widać, że coś jest nie tak. Do tego później założył drugie konto. Edytowane 27 Lutego 2011 przez andrew777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Napisał, że jest możliwość przetestowania na miejscy, chyba, że by podał adres tej biednej kobiety, która zgłaszała się pod nr tel. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 (edytowane) Przed usunięciem tematu saleen (ewentualnie zzizzy) napisał, że pytał się o odbiór osobisty i nie ma takiej możliwości. Edytowane 27 Lutego 2011 przez andrew777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Ale coś tam później dodał, że da się przetestować na miejscy, trzeba by do śmietnika zajrzeć, ale to już bez znaczenia. Dobrze, że "biuro ochrony forum" czuwa. :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Ceny wydały mi się bardzo podejrzane, zauważyłem ten sam numer telefonu w dwóch tematach, na dodatek osobnych autorów, toteż napisałem raport. W międzyczasie wklepałem numer telefonu w Google, zaprowadził mnie na konto Allegro, które sprzedaje dziecięce ciuszki. CSI: PurePC.pl always vigilant! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izwor Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2011 (edytowane) Może tutaj znajdę mądrych, którzy wiedzą jak rozwiązać taki problem: (nie dotyczy tego forum ale innego...) Chcę wrzucić kilka zdjęć na raz w taki sposób, że widzimy miniaturkę, a po kliknięciu przenosi nas na inną stronę, np.: [url=http://www.wgraj.org/uploads/photos/simple/4fc3e1ee6b7dfce58d8f42f4464e156d.jpg][img=http://wgraj.org/uploads/photos/simple/mini_4fc3e1ee6b7dfce58d8f42f4464e156d.jpg][/url][url=http://www.wgraj.org/uploads/photos/simple/f07893da7b46bb15c9a78f7c4fa0c3a5.JPG][img=http://wgraj.org/uploads/photos/simple/mini_f07893da7b46bb15c9a78f7c4fa0c3a5.JPG][/url](co na tych zdjęciach to nie ważne...) Problem w tym, że na tym forum drugi i kolejne odsyłacze nie działają. Dodam, że na innych forach linki działają bezproblemowo. Pojawia się error 404: More than a billion websites, and you had to pick this oneThe URL that you requested, /%5C%22http://www.wgraj.org/uploads/photos/simple/9a700cb09eeab733fa8153365f8a6913.JPG%5C%22, could not be found. Perhaps you either mistyped the URL or we have a broken link.Please return to the homepage Edytowane 16 Marca 2011 przez Izwor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...