fipa Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Musiales cos zablokowac w Adblocku - przejrzyj jego liste. Potem Ctrl + F5 i powinno hulać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbian Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Dodam ze mam tak tylko na pure pc. IE6 sobie radzi i poprawnie wyswietla. Jeszcze wczoraj chodzilo ok, dodam ze np nie dziala mi szybka odpowiedz czyli cos z Javascriptem jest nie tak tutaj. Nie mam zadnego Adblocka, a w ustawieniach mam obluge Javy i Javascriptu wlaczone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2431925 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbian Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) O lol, nie wiem co sie stalo ale nacisnalem po prostu poraz kolejny Ctrl+F5 i dobrze sie załadowało :) Edytowane 10 Grudnia 2007 przez Symbian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 To samo własnie radził SGJ wheelerfanowi w miejscu do którego podałem Ci linka. Po prostu css się nie załadował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmin_ Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) Witam, ja z kolei przed chwila doswiadczylem dziiiiwnych rzeczy dotyczacych mojego avatara... Jakikolwiek bym nie ustawil, ciagle mam ten sam pedalski kaloryfer o.O WTF? Moge go zmienic tylko na jeden z avatarow domyslnych, natomiast kazdy upload konczy sie tym zafajdanym kulturysta tylko w roznych rozdzielczosciach... Litosci :/ http://forum.purepc.pl/uploads/av-140345.jpg Edytowane 10 Grudnia 2007 przez Wiedzmin_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 ja tam widze jakiegos psa z ozorem na wierzchu. wyczysc kasze przegladarki i po problemie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 CTRL + F5 :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmin_ Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Orgiusz thx ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Bubu:. Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Mam problem z wyswieltlaniem tematów :/ Caly czasprzelacza mi sie na drzewo. Tzn. nawet jak zminie na standardowy lub linearny to po przejsciu do nastepnej strony i tak wyswietla drzewo i pierwsza strone tematu :/ Ma ktos jakis pomysl ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Było? Szukaj? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=219731 Wyczyść cache przeglądarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 (edytowane) ktos zalacz screena pulpitu przez ze ciekawski jestem to go powiekszam, forum sie rozszerza ok rzecz normlana naklikuje go w celu pomiejszenia, zmniejsza sie obrazek a forum dalej szerokie zostaje i trzeba F5 pociskac zeby dalo sie czytac bez scrolowania w lewo/prawo ogladarka to ff Edytowane 15 Stycznia 2008 przez meeron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Tp przez firefoksa. Co ckekawe u mnie teraz tten problem nie wystepuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 (edytowane) U mnie na Operze jest ok, forum wraca do normalnej szerokości. Edytowane 15 Stycznia 2008 przez Venom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 u mnie na FF jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Tp przez firefoksa. Co ckekawe u mnie teraz tten problem nie wystepuje. u mnie na FF jest ok potwierdzam, FF 2.0.0.11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 FF 2.0.0.11 U mnie nie wraca do poprzedniej szerokości :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 IMO to zależy od używanego skina ;] Jak używałem Pure-Blue to nie wracało do normalnej szerokości. Na darkness wraca zawsze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 invision - wraca darkness - wraca charcoal - wraca rooq - nie wraca desert - wraca pure - nie wraca pure blue - nie wraca pure guess - nie wraca FF 2.0.0.11 SGJ nie miał racji :D :D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Na wszystkich skórach wraca do normy - Opera 9.25. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Tylko, że tu była mowa o FF, na którym ten problem jest znany. Wiadomo nie od dziś, że na Operze na każdym skinie wraca do normy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 thx Lanc za info zmienilem na tego czarnucha, moze sie przyzwyczaje wolalem tego niebieskiego bo taki labowy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 wolalem tego niebieskiego bo taki labowy :D zamilcz :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 zamilcz :angry:nie fikaj bo ci procent wlepie :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « a tak na serio to prosze o poprawe Pure-Blue Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 (edytowane) rooq - nie wraca FF 2.0.0.11 Mnie wraca, taka sama wersja FF :lol: Edytowane 15 Stycznia 2008 przez Damikor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 No nie wraca sie i ch*j :D http://img182.imageshack.us/img182/1867/rooqvv4.png Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 invision - wraca darkness - wraca charcoal - wraca rooq - nie wraca desert - wraca pure - nie wraca pure blue - nie wraca pure guess - nie wraca FF 2.0.0.11 SGJ nie miał racji :D :D :lol: Miał, ten problem wystepuje tylko w FF, tylko nie wiedziałem ze nie na kazdym skinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 invision - wraca darkness - wraca charcoal - wraca rooq - nie wraca desert - wraca pure - nie wraca pure blue - nie wraca pure guess - nie wraca FF 2.0.0.11 SGJ nie miał racji :D :D :lol: Niestety nie zawsze :/ To najdziwniejsze czasami jest OK a czasami rozjeżdża się jak ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Przy szukaniu "Filtruj wg nazwy użytkownika (opcjonalnie)" wywala mi coś takiego: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 mi tez dzis wywalilo cos takiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...