marco Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 "No input file specified." http://forum.purepc.pl/serwisie-forum-f6/i...amp;pid=3112438 Czas: 11:28:55 IP: 194.63.132.4 Przeglądarka: Opera 9.60 RC1 Ten problem jest nieco...trudniejszy. Teoretycznie zmieniłem coś co powinno pomóc dla nowych postów. Jeśli zadziała zaaplikuje je również na istniejące, ale to będzie trwało kilka godzin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 (edytowane) Ten problem jest nieco...trudniejszy. Teoretycznie zmieniłem coś co powinno pomóc dla nowych postów. Jeśli zadziała zaaplikuje je również na istniejące, ale to będzie trwało kilka godzin. Nie wiem czy Twój post który cytuję jest liczony jako nowy, ale w nim nadal problem występuje. Dane takie jak na poprzedniej stronie. //Z mojego też nie mogę skoczyć do Twojego. Edytowane 4 Października 2008 przez Rikki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 ostatnimi czasy jak klikne "poka nowe" to, zeby wrocic do strony na ktorej to kliknalem musze wykonac 3 gesty mysza lub kliknac 3 razy backspace, bo dwa pierwsze gesty/klikniecia dalej laduja mi 1 strone nieprzeczytanych postow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 ostatnimi czasy jak klikne "poka nowe" to, zeby wrocic do strony na ktorej to kliknalem musze wykonac 3 gesty mysza lub kliknac 3 razy backspace, bo dwa pierwsze gesty/klikniecia dalej laduja mi 1 strone nieprzeczytanych postow. Mam tak samo juz od miesiąca gdzies, 3 x wstecz musze klikać wszędzie zeby wrócić do poprzedniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Podziekujcie reklamom google Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Podziekujcie reklamom google eee? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Problem z niedziałającym przechodzeniem do cytatów dla nowych postów został rozwiązany. Pracuje aktualnie nad rozwiązaniem dla starszych postów które nie trwało by kilkunastu godzin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Powinno być ok również dla starych postów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Powinno być ok również dla starych postów.Affirmative! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 (edytowane) po kliknięciu tego, co zaznaczone, i wpisaniu czegokolwiek, otwiera się strona o adresie http://forum.purepc.pl/-f/-t223491360.html.htmlo treści > Wiadomość forum Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił błąd, spróbuj poszukać w plikach pomocy. Napotkane błędy: Link który zaprowadził cię do tej strony jest zły lub nieaktualny. screen: Edytowane 9 Października 2008 przez kwasior500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 (edytowane) W pierwszej kategorii kazdego forum wystepuje b>. Czeka Was jeszcze duuuuuzo pracy z tym testowym themem ;] Edytowane 9 Października 2008 przez Rikki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 W pierwszej kategorii kazdego forum wystepuje b>. Problem niereplikowalny. po kliknięciu tego, co zaznaczone, i wpisaniu czegokolwiek, otwiera się strona o adresie http://forum.purepc.pl/-f/-t223491360.html.html Powinno być ok. Może być konieczny refresh z przeczyszczeniem cache - zmienił się jeden plik .js Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Panowie, coscie zrobili z linkami? Skopiowanie linka z posta jest niewykonalne, bo wychodzi smietnik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Na górze strony jest ARTICLES między regulaminem i kalendarzem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Panowie, coscie zrobili z linkami? Skopiowanie linka z posta jest niewykonalne, bo wychodzi smietnik. SOA #1 Na górze strony jest ARTICLES między regulaminem i kalendarzem Fixed. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 http://www.google.pl Jak skopiować linka? 1. Kliknąc w niego 2. Poczekać az załaduje się strona. 3. Skopiowac linka z paska adresu przegladarki :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Tylko osoby, którym to przeszkadza raczej nie chcą klikac w tego linka tylko zapisac go sobie na pózniej. A raczej nie zadziala w chwili kiedy wywali sie serwer albo forum zlapie "zółw mode" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Tylko osoby, którym to przeszkadza raczej nie chcą klikac w tego linka tylko zapisac go sobie na pózniej. A raczej nie zadziala w chwili kiedy wywali sie serwer albo forum zlapie "zółw mode" ;) Nie przewiduje padania serwera ;) Prędkość też jest monitorowana i jak zajdzie potrzeba zostanie wzmocniony serwer, ale na chwilę obecną takiej potrzeby nie widać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Mam jakiegoś pecha czy to ze zmęczenia: nie widzę panelu z aktywnymi użytkownikami na głównej forum. Darkness / Opera 9.60 final Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Cięzko jest zobaczyc cos czego nie ma :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Cięzko jest zobaczyc cos czego nie ma :)Czyli ze mną wszystko ok, to dobrze. Gdzieście to schowali i na kiedy planowany powrót ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 ostatnimi czasy jak klikne "poka nowe" to, zeby wrocic do strony na ktorej to kliknalem musze wykonac 3 gesty mysza lub kliknac 3 razy backspace, bo dwa pierwsze gesty/klikniecia dalej laduja mi 1 strone nieprzeczytanych postow. ponawiam problem. podobnie dzieje sie jak przegladam jakis temat i chce wrocic na poprzednia strone. tez musze kliknac 3* backspace lub wykonac 3 gesty mysza. jest to wielce irytujace. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 "Przepraszamy, nie ma takiej strony" przejście z oslej do glownego forum (klik na PurePC.pl - Forum Dyskusyjne), w pasku adresu jest: http://forum.purepc.pl/ godz 22.58/22.59 , ip 194.63.132.4 , opera 9.61 Zdarza mi się to średnio 2 razy dziennie, ale nie zawsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 404 zaczyna domagac sie f_ciach!lu zyrandolem <_< 2 razy w ciagu 30 min to nie fajnie z glownej w glowna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 ktos edytowal mojego posta wyzej ? :> bo podalem inny link do glownej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 ponawiam problem. podobnie dzieje sie jak przegladam jakis temat i chce wrocic na poprzednia strone. tez musze kliknac 3* backspace lub wykonac 3 gesty mysza. jest to wielce irytujace. a tak sie przypomne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Nie zauważyłem takiego problemu na Operze.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Nie zauważyłem takiego problemu na Operze..Kiedyś ten problem występował, lecz któraś wersja O musiała problem rozwiązać. Teraz jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 A ja nadal na Darknessie nie widze prawidlowych kolorow w tekscie... O9.62 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...