Skocz do zawartości
Gość Pacific

Coś Nie Tak Z Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Dostalem ciekawa pmke. Wiem, ze jestem zaje bisty no ale zeby az tak ?

"Prywatna wiadomość

sylvia23

Dodaj jako znajomego

Wyślij wiadomość

Blokuj tego nadawcę

Prześlij dalej tę wiadomość

Znajdź tematy użytkownika

Znajdź posty użytkownika Hello, Wczoraj, 02:33

Początkujący uczestnik

Grupa: Banned

Użytkownik nr: 172 989

Hello

My name is miss Sylvia.i saw your profile today and became intrested in you,i will also like to know more about you,and i want you to send a mail to my email address so that i can give you my picture for you to know whom l am.Here is my email address (sylvia_489@yahoo.co.uk) .i believe we can move from here.I am waiting for your mail to my email address above.Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life) please send me mail to my e mail address.

Please rpely me with my email address here

(sylvia_489@yahoo.co.uk)

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Witaj

My name is miss Sylvia.i widzialem dzisiaj swój profil i stal intrested w was, i bedzie równiez wiedziec wiecej o Tobie i chce Ci wyslac mail na mój adres e-mail tak, ze moge dac ci moje zdjecie, aby l am.Here wiedziec, z kim jest mój adres e-mail (sylvia_489@yahoo.co.uk). Uwazam, ze mozna przejsc z here.I am waiting for your mail na mój adres e-mail above.Remeber odleglosc lub kolor nie ma znaczenia, ale milosc wiele spraw w zyciu), prosze wyslac mail do mnie mój adres e-mail.

Prosze rpely mnie mój adres e-mail tutaj

(sylvia_489@yahoo.co.uk)

"

User do kasacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do spamu - wprowadziliśmy dzisiaj dodatkowe zabezpieczenie antyspamowe polegające na konieczności odczekania pewnego czasu pomiędzy wysłaniem kolejnych PMek.

Ograniczenie to dotyczy tylko świeżych użytkowników tj nie należących do grupy "Stały użytkownik".

Niestety captcha jest omijalna, w niektórych przypadkach ręcznie, więc tego typu ograniczenie okazało się niezbędne. Mam nadzieje, jednak, że jego forma nie utrudni większości z Was korzystania z forum a przyczyni się do eliminowania potencjalnych problemów ze spamem w przyszłości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy jest możliwość wprowadzenia odpowiedzi na zadane pytanie przy rejestracji oraz wybranie pola z opcją tak/nie na pytanie czy jesteś botem. Takie rozwiązanie jest np na forum bbs.archlinux.org. To by mocno utrudniło życie botom.

Edytowane przez Dj_AnT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko u mnie jest problem z dluuuugim ( ~ 30 sek ) ladowaniem zawartosci postow w widoku profilu z gwiazdkami i innymi ciach!lami?

Ah i w zwiazku z okresem wakacyjnym - mialbym prosbe zebyscie, jako stali Uzytkownicy lubiacy to forum, zaczeli raportowac a nie nabijac posty 'zly dzial' czy tez 'bylo szukaj' [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ah i w zwiazku z okresem wakacyjnym - mialbym prosbe zebyscie, jako stali Uzytkownicy lubiacy to forum, zaczeli raportowac a nie nabijac posty 'zly dzial' czy tez 'bylo szukaj' [;

Popieram. Wypowiedź kieruję głównie do andrew777 (o ile mnie pamięć nie myli), który bawi się w moderkę. Jak chcesz napisać "zły dział" itp, to pisz gościowi na PM i/lub wciśnij raport. To wystarczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Jendrus10

Witam.

Nie mogę się za cholerę wlogować na konto !

Konto o loginie Jendrus09. Przy próbie logowania pisze iż podany użytkownik nie istnieje. O co chodzi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://forum.purepc.pl/Sprzedam-f19/Galaxy...mb-t273901.html

Zaktualizowałem temat, dodałem post o 14:15, a temat wcale się nie wyświetla na liście (tutaj http://forum.purepc.pl/Sprzedam-f19.html), wyszukiwarka też go nie znajduje.

Edytowane przez kwasior500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od kilku dni dostaje powiadomienia w jezyku angielskim... Czasami po polsku tez przyjdzie, cos wam sie zwalilo chyba.

Od: PurePC.pl - Forum Dyskusyjne <forum_wysylka@purepc.pl>

Temat: Topic Subscription Reply Notification ( PurePC.pl - Forum Dyskusyjne )

2009-07-28

13:00:13

Od: PurePC.pl - Forum Dyskusyjne <forum_wysylka@purepc.pl>

Temat: Powiadomienie o nowej odpowiedzi w subskrybowanym temacie ( PurePC.pl - Forum Dyskusyjne )

2009-07-27

12:15:04

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zauwazyłem, że funkcja "zobacz nowe posty" nie działa do końca tak jak powinna. Dziś rano wyświetliła mi wszystkie nowe posty od 22.07, gdzie do 24.07 udzielałem się na forum. Podobnie teraz wyświetla mi tematy z wczorajszego wieczora, mimo tego, że rano je przejżałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zauwazyłem, że funkcja "zobacz nowe posty" nie działa do końca tak jak powinna. Dziś rano wyświetliła mi wszystkie nowe posty od 22.07, gdzie do 24.07 udzielałem się na forum. Podobnie teraz wyświetla mi tematy z wczorajszego wieczora, mimo tego, że rano je przejżałem.

a mi czasami mowi, ze nie ma nowych tematow mimo iz takie widze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam tak samo ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a w nocy z 30/31 lipca pare razy gdy chcialem wejsc na forum pojawil sie komunikat 504 Gateway timeout czy jakos tak,czemu tak sie dzieje ???

Jeśli przez noc rozumiesz okolice 3:30 - 5 rano to jest to normalne. Prowadzone są zautomatyzowane prace porządkowe na forum i maszyna jest baaaardzo zajęta operacją Waiting for IO ;)

Jeśli było to o innej godzinie to proszę doprecyzuj co rozumiesz przez noc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...