kwasior500 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Poczytać. Podejrzewam, że strona wstecz wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAU Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Dostalem ciekawa pmke. Wiem, ze jestem zaje bisty no ale zeby az tak ? "Prywatna wiadomość sylvia23 Zobacz profil Dodaj jako znajomego Wyślij wiadomość Blokuj tego nadawcę Prześlij dalej tę wiadomość Znajdź tematy użytkownika Znajdź posty użytkownika Hello, Wczoraj, 02:33 Początkujący uczestnik Grupa: Banned Postów: 0 Użytkownik nr: 172 989 Dołączył: 11-czerwiec 09 Hello My name is miss Sylvia.i saw your profile today and became intrested in you,i will also like to know more about you,and i want you to send a mail to my email address so that i can give you my picture for you to know whom l am.Here is my email address (sylvia_489@yahoo.co.uk) .i believe we can move from here.I am waiting for your mail to my email address above.Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life) please send me mail to my e mail address. Please rpely me with my email address here (sylvia_489@yahoo.co.uk) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Witaj My name is miss Sylvia.i widzialem dzisiaj swój profil i stal intrested w was, i bedzie równiez wiedziec wiecej o Tobie i chce Ci wyslac mail na mój adres e-mail tak, ze moge dac ci moje zdjecie, aby l am.Here wiedziec, z kim jest mój adres e-mail (sylvia_489@yahoo.co.uk). Uwazam, ze mozna przejsc z here.I am waiting for your mail na mój adres e-mail above.Remeber odleglosc lub kolor nie ma znaczenia, ale milosc wiele spraw w zyciu), prosze wyslac mail do mnie mój adres e-mail. Prosze rpely mnie mój adres e-mail tutaj (sylvia_489@yahoo.co.uk) " User do kasacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 A spawdziles status tego konta? <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Co do spamu - wprowadziliśmy dzisiaj dodatkowe zabezpieczenie antyspamowe polegające na konieczności odczekania pewnego czasu pomiędzy wysłaniem kolejnych PMek. Ograniczenie to dotyczy tylko świeżych użytkowników tj nie należących do grupy "Stały użytkownik". Niestety captcha jest omijalna, w niektórych przypadkach ręcznie, więc tego typu ograniczenie okazało się niezbędne. Mam nadzieje, jednak, że jego forma nie utrudni większości z Was korzystania z forum a przyczyni się do eliminowania potencjalnych problemów ze spamem w przyszłości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 (edytowane) A czy jest możliwość wprowadzenia odpowiedzi na zadane pytanie przy rejestracji oraz wybranie pola z opcją tak/nie na pytanie czy jesteś botem. Takie rozwiązanie jest np na forum bbs.archlinux.org. To by mocno utrudniło życie botom. Edytowane 20 Czerwca 2009 przez Dj_AnT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Tylko u mnie jest problem z dluuuugim ( ~ 30 sek ) ladowaniem zawartosci postow w widoku profilu z gwiazdkami i innymi ciach!lami? Ah i w zwiazku z okresem wakacyjnym - mialbym prosbe zebyscie, jako stali Uzytkownicy lubiacy to forum, zaczeli raportowac a nie nabijac posty 'zly dzial' czy tez 'bylo szukaj' [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Nie, u mnie też się strasznie długo ładują. Proporcjonalnie chyba do ilości postów użytkownika. FF 3.0.11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Nie, u mnie też się strasznie długo ładują. Proporcjonalnie chyba do ilości postów użytkownika. FF 3.0.11 Zgadza się. Powiedzmy, że nie jest to najlepiej napisane ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ah i w zwiazku z okresem wakacyjnym - mialbym prosbe zebyscie, jako stali Uzytkownicy lubiacy to forum, zaczeli raportowac a nie nabijac posty 'zly dzial' czy tez 'bylo szukaj' [;Popieram. Wypowiedź kieruję głównie do andrew777 (o ile mnie pamięć nie myli), który bawi się w moderkę. Jak chcesz napisać "zły dział" itp, to pisz gościowi na PM i/lub wciśnij raport. To wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Czemu temat o Half-Life 2 ma 0 wyświetleń? Nie, żeby mnie to specjalnie uwierało, ale usterka jest. http://forum.purepc.pl/Gry-f9.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Ciekawe :) Moze limit mozliwej liczby zostal osiagniety i zglupialo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jendrus10 Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Witam. Nie mogę się za cholerę wlogować na konto ! Konto o loginie Jendrus09. Przy próbie logowania pisze iż podany użytkownik nie istnieje. O co chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Konto istnieje pod tą nazwą i nie ma bana ani żadnych blokad. Oczyść pamięć tymczasową przeglądarki oraz ciasteczka i zapisane sesje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jendrus10 Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Problem polega na tym, że właśnie dopiero co instalowałem system na tym komputerze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Tutaj jest chyba mały babol :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 (edytowane) http://forum.purepc.pl/Sprzedam-f19/Galaxy...mb-t273901.html Zaktualizowałem temat, dodałem post o 14:15, a temat wcale się nie wyświetla na liście (tutaj http://forum.purepc.pl/Sprzedam-f19.html), wyszukiwarka też go nie znajduje. Edytowane 20 Lipca 2009 przez kwasior500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Posty na giełdzie chyba nie bumpują topików. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Nie chyba, tylko na pewno, i jest to celowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 ktoś może wiedzieć dlaczego forum się długo ładuje? dodam że ostatnio zmieniłem kompa i teraz ip serwera jak i dns wykrywa mi z automata o ile ma to jakikolwiek związek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 ktoś może wiedzieć dlaczego forum się długo ładuje? dodam że ostatnio zmieniłem kompa i teraz ip serwera jak i dns wykrywa mi z automata o ile ma to jakikolwiek związek.ADserwer padł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 no to kurcze macie refluks jak cholera bo już wczoraj wieczorem taki stan się zrobił... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAnime Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Już ładnie śmiga stronka:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Od kilku dni dostaje powiadomienia w jezyku angielskim... Czasami po polsku tez przyjdzie, cos wam sie zwalilo chyba. Od: PurePC.pl - Forum Dyskusyjne <forum_wysylka@purepc.pl> Temat: Topic Subscription Reply Notification ( PurePC.pl - Forum Dyskusyjne ) 2009-07-28 13:00:13 Od: PurePC.pl - Forum Dyskusyjne <forum_wysylka@purepc.pl> Temat: Powiadomienie o nowej odpowiedzi w subskrybowanym temacie ( PurePC.pl - Forum Dyskusyjne ) 2009-07-27 12:15:04 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 zauwazyłem, że funkcja "zobacz nowe posty" nie działa do końca tak jak powinna. Dziś rano wyświetliła mi wszystkie nowe posty od 22.07, gdzie do 24.07 udzielałem się na forum. Podobnie teraz wyświetla mi tematy z wczorajszego wieczora, mimo tego, że rano je przejżałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 zauwazyłem, że funkcja "zobacz nowe posty" nie działa do końca tak jak powinna. Dziś rano wyświetliła mi wszystkie nowe posty od 22.07, gdzie do 24.07 udzielałem się na forum. Podobnie teraz wyświetla mi tematy z wczorajszego wieczora, mimo tego, że rano je przejżałem. a mi czasami mowi, ze nie ma nowych tematow mimo iz takie widze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 zauwazyłem, że funkcja "zobacz nowe posty" nie działa do końca tak jak powinna. Dziś rano wyświetliła mi wszystkie nowe posty od 22.07, gdzie do 24.07 udzielałem się na forum. Podobnie teraz wyświetla mi tematy z wczorajszego wieczora, mimo tego, że rano je przejżałem. mam tak samo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dupcengier Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 a w nocy z 30/31 lipca pare razy gdy chcialem wejsc na forum pojawil sie komunikat 504 Gateway timeout czy jakos tak,czemu tak sie dzieje ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 co noc tak jest, pewnie backup czy coś w ten deseń... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 a w nocy z 30/31 lipca pare razy gdy chcialem wejsc na forum pojawil sie komunikat 504 Gateway timeout czy jakos tak,czemu tak sie dzieje ??? Jeśli przez noc rozumiesz okolice 3:30 - 5 rano to jest to normalne. Prowadzone są zautomatyzowane prace porządkowe na forum i maszyna jest baaaardzo zajęta operacją Waiting for IO ;) Jeśli było to o innej godzinie to proszę doprecyzuj co rozumiesz przez noc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 (edytowane) dziś około 14:30-15:00 502 Bad Gateway za każdym razem, gdziekolwiek bym nie kliknął Edytowane 2 Sierpnia 2009 przez saleen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...