mechl!k Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Będzie nam Cię brakowało! Bye. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 duuuuza poprawa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Jakoś żwawo dziś ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 No fakt, dziwnie się czuję gdy forum prawidłowo chodzi. Nie zdarzam wypić kubka kawy między przeglądaniem tematów :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Ale coś te łącza macie słabe Panowie, bo nie wiem o co Wam kaman ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 No w akcie desperacji, przeszedłem z 8 na 20mega i w zeszłym tygodniu również była straszna lipa :lol: Ale już jest lepiej :wink: pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RofWoof Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Ciągle chodziło i chodzi tak samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Dziwne bo u mnie jest znaczna poprawa. Coś zapycha konkretnych providerów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Najlepiej, gdybyś podał ping i tracert purepc.pl. Obstawiam, że to u ISP, bo u mnie forum śmiga jak szalone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Teraz forum śmiga dobrze. DirectXII? Spece od reklamy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 :) kurcze coś widzę się dzisiaj nakręciło z serwerem ad.purepc bo ta reklama wskoczyła, chwilę wyskakiwała reklama 160x:) Nie no DirectXII to fakt, ale przecież ona już jest od początku konkursu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Tak pro forma, to na tej reklamie nie jest napisane DirectXII, tylko DirectX11 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 D XII czy Dx 11? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Teraz forum śmiga dobrze. ... Potwierdzam, od dwóch dni jest olbrzymia poprawa. @mechl!k 10Mb chyba wystarcza na samo forum :) , Nie zwalajmy na ISP bo inne strony (inne z PL + z różnych stron świata) działają cały czas płynnie tylko z forum ppc osobiście miałem problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 (edytowane) Jest poprawa. Skoro ja to piszę (a ciągle tu marudzę ;) ) to musi tak być. Co do łaczą to prędkość ściągania nie ma tu tak ogromnego znaczenia. Dobrze mieć nieco wyższy upload tak z 1mbit, ale przede wszystkim Provider, u którego wykupujemy usługę dostępu do internetu,ma znaczenie. U niektórych pingi są bardzo wysokie i wtedy większość bardziej rozbudowanych stron wolniej się ładuje. Wolniej się łączy z serwerem, więc ma to wpływ na ładowanie strony. Prędkość łącza wtedy schodzi na drugi plan, bo nie zacznie pobierać jakiejś grafiki/zdjęcia/buttona/posta, póki nie połączy się. Takie opóźnienia większe czy mniejsze mają wpływ na czas ładowania strony. Dlatego czasem trzeba czekać, aż strona się załaduje do końca, bo czegoś tam nie może jeszcze pobrać. Także Provider ma też znaczenie. Chociaż jestem na tym forum już ponad 5 lat i posiadałem różne łącza. Bywało z tym różnie. Teraz mam w UPC 30mbit/2mbit. W pracy jakaś radiówka na której o dziwo lepiej ładują się strony niż u mnie w domu. W każdym razie jest odczuwalna poprawa. Szybką edycję zatwierdza znacznie szybciej. Wcześniej mnie to bardzo irytowało, bo korzystam tylko z szybkiej edycji, a nie pełnej. P.S no i tradycyjnie pytam się kiedy IPB 3.0 ? Edytowane 19 Listopada 2009 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Ja chciałbym poruszyć kwestię pierwszego posta. Bardzo ciekawa i często przydatna sprawa, ale jest jakiś sposób wyłączenia tego? spróbujcie na przykład odczytać coś w tym temacie. Pierwszy post ma tam długość całej strony tematu. I takich topiców jest więcej... strasznie to niewygodne :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Możesz przełączyć na widok Standardowy w Opcjach tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 A no tak - thnx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Nie wiem jakiej używasz przeglądarki ale np w Operze jest taki przycisk "dopasuj szerokość strony". Tez miałem czasem z tym problem ale od wersji 10 działa teraz bardzo dobrze. Więc to raczej wina przeglądarek nie forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Ja chciałbym poruszyć kwestię pierwszego posta. Bardzo ciekawa i często przydatna sprawa, ale jest jakiś sposób wyłączenia tego? spróbujcie na przykład odczytać coś w tym temacie. Pierwszy post ma tam długość całej strony tematu. I takich topiców jest więcej... strasznie to niewygodne :-) Nie rozumiem problemu... dlugi jest, ale forum sie nie rozjezdza ani nic takiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Nie rozumiem problemu... dlugi jest, ale forum sie nie rozjezdza ani nic takiego.Strzelam, że miał ustawione Linearny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Toć stivo już wyjaśnił sprawę geniusze :lol: pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Dziś rano forum i połowa portalu nie działały. Teraz nareszcie jest szybo ;]. Ostatnio była taka zamula szczególnie jak się kliknęło gotolastunread. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ja tam miałem nadzieję, że nieobecność forum jest spowodowana updatem do IP.Board 3. Niestety, ponownie się zwiodłem. :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Taaa albo jakąś przesiadką na jakiś super szybki sprzęt... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodszy Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Dobra, popatrzylem sobie na temat.. Ale nie widze. Po pierwsze. O OperzeInformacje o wersjiWersja 10.10Kompilacja 4742Platforma LinuxSystem x86_64, 2.6.30-2-amd64 I teraz wyjasni mi ktos .. Czy opcja widoku STANDARDOWEGO jest w dluzysz tematach zablokowana? Albo w ogole zablokowana? Poniewaz w ogole nie idzie odczytac porzadnie tematu jezeli jest on dluzszy, a sposob wyswietlania to drzewo i nie moge dopatrzyc sie opcji zeby to zmienic, a chce jak najbardziej miec widok standardowy. A ladowanie kazdej kolejnej odpowiedzi zeby cokolwiek wyczytac jest pomyslem chorym. A moze macie jakis cel w wyswietlaniu takim? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Na górze opcje tematu - widok: standardowy. Było milion razy. Nic nie jest poblokowane. edit Spróbuj wyczyścić cache, ciasteczka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodszy Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Na górze opcje tematu - widok: standardowy. Było milion razy. Nic nie jest poblokowane.Ja zdaje sobie dokonale sprawe z faktu ze jest tam. Pierwsze co zrobilem to uzycie tego. Nie bez powodu napisalem o tym. Problem polega na tym ze na waszym forum nie jestem w stanie przejsc na ten widok mimo ze usilnie probuje przelaczyc na niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Błąd chyba jeszcze nie zgłaszany - mianowicie w liście, gdzie możemy skoczyć do danego działu nie działają trzy odnośniki - skok do głównej, szukajki i pomocy. Wyskakuje informacja, że dana strona nie istnieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 REKLAMA: Koszulki, smycze i kubki PurePC 2009 już dostępne! http://sklep.purepc.pl Z Kodem: FORUMEML tylko do 31 marca 2009 zniżka 15% na wszystkie produkty. Pozdrawiamy, Administracja PurePC.pl - Forum Dyskusyjne. http://forum.purepc.pl/index.php Trochę nieaktualne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...