ath Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Naprawiło się samo. :lol2: Dzisiaj grzebałem coś w ff, wgrywałem addona od ukrywania menu i paska tytułowego, teraz wszedłem do tego tematu i z ciekawości sprawdzam i jest ok. :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 (edytowane) Na deflection nie widać kolorów do wyboru przy tworzeniu sygnatury. Edytowane 25 Maja 2010 przez stolara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Od czasu ostatnich zawirowań nie dostaje w ogóle powiadomień o nowych odpowiedziach w tematach mimo iż sa prawidłowo zaznaczone. Ktoś jeszcze ma takie objawy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Od czasu ostatnich zawirowań nie dostaje w ogóle powiadomień o nowych odpowiedziach w tematach mimo iż sa prawidłowo zaznaczone. Ktoś jeszcze ma takie objawy? Powinno już być dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Jak na razie wciąż nic. Do tego na stronie głównej portalu w miejscu ostatnie tematy na forum i ostatnie posty nie ma nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 (edytowane) Jak na razie wciąż nic. Do tego na stronie głównej portalu w miejscu ostatnie tematy na forum i ostatnie posty nie ma nic. Ok, mam gada. W ciągu max 3 godzin powinno być ok. (daj proszę znać :) Co do portalu - to nie mam pojęcia, nie to forum i nie ta osoba :) Z tego co widzę w logach otrzymujesz już maile (a przynajmniej Twój serwer pocztowy je otrzymuje). Przepraszam wszystkich zainteresowanych za problem z dostarczaniem wiadomości na skrzynki niektórych usługodawców. Edytowane 6 Czerwca 2010 przez marco 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 (edytowane) Zachcialo mi sie zmieniac avatar i teraz zostalem bez zadnego :) Czy tylko u mnie jest taki problem z wczytaniem obrazka z hdd? wyskakuje mi komunikat Upload nie powiódł się - Brak obrazka do pobrania Edytowane 6 Czerwca 2010 przez Carson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 Własnie u mnie jest to samo, też przed chwila próbowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zachcialo mi sie zmieniac avatar i teraz zostalem bez zadnego :) Czy tylko u mnie jest taki problem z wczytaniem obrazka z hdd? wyskakuje mi komunikat Dzięki za info, chyba poprawione :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 U mnie dalej to samo, zarówno w IE jak i Firefox. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 ... Z tego co widzę w logach otrzymujesz już maile (a przynajmniej Twój serwer pocztowy je otrzymuje). Przepraszam wszystkich zainteresowanych za problem z dostarczaniem wiadomości na skrzynki niektórych usługodawców. Tak, wszystko gra. Sorki za opóźnienie potwierdzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 U mnie dalej to samo, zarówno w IE jak i Firefox. No jak widac u mnie tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 U mnie dalej to samo, zarówno w IE jak i Firefox. Sorry, teraz naprawdę powinno być OK :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 Teraz smiga ;) thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 W jaki sposob zmienic uklad tematu z Drzewo na Standardowy na skorce Light? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Jak zawsze (od wersji 3.xx) w Ustawieniach.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 (edytowane) Czy tylko mnie google nie działa, a co za tym idzie, wszystkie skrypty związanie z wyszukiwarką? Musiałem włączyć filtr antyreklamowy na google, żeby w ogóle forum działało Oo A najdziwniejsze jest to, że mogę pingować google i osiągam zupełnie normalne wyniki. Już bangla :) Edytowane 10 Czerwca 2010 przez zzizzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Rozumiem, że jeszcze działacie nad forum? dwa wkurzające drobiazgi: nie ma obrazka (obrazków?) tła do buttonów w clean cut (m.in. tego: /public/style_css/css_8/clean/topic_button.png), jest w tej chwili biały tekst na białym tle. godziny na listach tematów/for są niesformatowane. Jedyne poprawne widziałem na skórce ip.board, a i to niezbyt w zgodzie z polskimi przyzwyczajeniami Poza tym brakuje chyba logo na deflection. Edytowane 18 Czerwca 2010 przez m4r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgadza się - większość skór się posypała z datami i obrazkami :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Sorry za wpadkę z datami - poprawiona :) CleanCut będzie mocno zmieniany dzisiaj (tj tak naprawdę importowany na nowo z nowej oficjalnej paczki co poprawia kilka bubli). Przy okazji - poprawione jest wyszukiwanie i działa wreszcie szukanie tylko w tytułach 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Brawa za update. Pod Firefoksem każde forum/temat sie wczytuje z minutę. Pod IE to samo, tylko że czasem wcale się nie wczyta i jest biała strona. No ale dla adminów zapewne jest lepiej, w końcu po to są update-y. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Hmm... u mnie strona wczytuje się dość szybko, tylko na nieistniejące obrazki trzeba czekać dość długo. Marco, czy jest jakaś możliwość, żeby nieistniejący obrazek zwrócił 404, zamiast redirecta do forums.html ? Teraz mam tak, że za każdym razem przy brakującej grafice trzeba czekać ~6-8 sekund na załadowanie "obrazka" będącego stroną główną: Dopóki wszystkie te "obrazki" nie zostaną wygenerowane, witryna ciągle się ładuje (nawet kiedy piszę te słowa). Edytowane 18 Czerwca 2010 przez m4r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) To gratuluje. Ja włąśnie napisałem w innym temacie posta i mam białą stronę od kilku minut odświeżając parę razy. Mój podpis też się piękny zrobił. Absolutnie nienawidzę zmian. Zmiany to najgorsza rzecz na świecie. Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Harry Lloyd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 To gratuluje. Ja włąśnie napisałem w innym temacie posta i mam białą stronę od kilku minut odświeżając parę razy. Mój podpis też się piękny zrobił. Absolutnie nienawidzę zmian. Zmiany to najgorsza rzecz na świecie. Primo - muli dzisiaj Secundo - forum sypie sie od rana Tertio - nikt Cie tu nie trzyma. Wręcz dziwię się że nienawidząc zmian zostałeś na forum po przejściu Tweaka w Pure. </ironia> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Brawa za update. Pod Firefoksem każde forum/temat sie wczytuje z minutę. Pod IE to samo, tylko że czasem wcale się nie wczyta i jest biała strona. No ale dla adminów zapewne jest lepiej, w końcu po to są update-y. Ponieważ to nie jest pierwszy raz i Cie nie lubię powiem bardzo grzecznie: wyjdź. Nie pasuje Ci - nie pisz, wykasuj bookmarki, nikt Cie tu nie trzyma, nikt płakać nie będzie. Standardowo oczywiście dla adminów jest lepiej - lepiej dla adminów by było jak by nie było takich marud jak Ty. Hmm... u mnie strona wczytuje się dość szybko, tylko na nieistniejące obrazki trzeba czekać dość długo. Marco, czy jest jakaś możliwość, żeby nieistniejący obrazek zwrócił 404, zamiast redirecta do forums.html ? Teraz mam tak, że za każdym razem przy brakującej grafice trzeba czekać ~6-8 sekund na załadowanie "obrazka" będącego stroną główną: Dopóki wszystkie te "obrazki" nie zostaną wygenerowane, witryna ciągle się ładuje (nawet kiedy piszę te słowa). To jest bardzo dobre pytanie na które próbuje znaleźć odpowiedź, bo zachowywało się zupełnie inaczej na środowisku testowym. Za moment zrobię jednak update'a do 3.1.1 zamiast wyciągania tylko fragmentów odpowiedzialnych za niektóre elementy i zobaczę jaki będzie efekt. O!. pomogło ;> Ok, chyba sytuacja opanowana. Zmian w skórkach dostosowujących je do nowych funkcjonalności pod spodem proszę się spodziewać stopniowo i raczej w terminie tygodni niż dni. Przy okazji czekają poprawki niektórych błędów skórkowych więc będzie może z tego jakiś pożytek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 "Wyświetl nową zawartość" nie działa. Zawsze pokazuje "Brak nowej zawartości". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 ...i emoty wsysło. :D :) :lol: :unsure: Tzn niektóre defaultowe są, niektóre nie, customowych wcale nie ma. Absolutnie nienawidzę zmian. Zmiany to najgorsza rzecz na świecie. Zmiany są po to, żeby ludzie mieli na co zrzędzić, a admini czuli się potrzebni. Pisałeś posta z commodore, czy jeszcze starszego kompa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Przy próbie znalezienia postów i tematów użytkownika (przy pomocy zakładki na stronie jego profilu) wyskakuje okno: Akcja zakończona niepowodzeniem. ed. Ach, żadna zakładka nie działa: O mnie, Tematy, Posty, Zgłoszenia. No i coś małego: linki nie są już niebieskie, a w kolorze tekstu. Edytowane 18 Czerwca 2010 przez zzizzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Na Surface-Wide niezalogowanego uzytkownika wita sympatyczne "Witaj Guest" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Na Surface-Wide niezalogowanego uzytkownika wita sympatyczne "Witaj Guest" ;) To od dobrych kilku tygodni. Ktoś w invision wpadł na pomysł, że tego nie trzeba dawać do paczek z tłumaczeniami i guest to jest guest ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...