Rikki Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Bo skóra IP.Board również ma kilka nielogicznych bugów. Przymiotnik dodany celowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Czy jest jakaś skorka która nie ma ani jednego buga? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Od jakiegoś czasu testuję Light i jest dość dobrze. Nawet proponowałem ją na defaultową skórę bo jest elegancka, nowoczesna i czerwony kojarzy się z PurePC. Wydaje mi się, że tworzenie skór do IPB3 jest trudniejsze niż w przypadku wersji poprzednich bo nie pojawia się ich zbyt wiele a tych wartościowych to już na palcach jednej ręki można policzyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 I tak najlepszy i najczytelniejszy jest cleancut. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Na Deflection members również przenosi do profilu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Nie wiem jaką mamy wersję IPB, ale na PCLab (3.0.5), forum AQQ (3.1.1) czy forum.idg.pl (3.1.1), wszędzie działa to jak należy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Czemu widzę w "Wyświetl nową zawartość" tematy przeniesione do śmietnika (czyli de facto nieistniejące)? Is it a bug, or is it a feature? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert_czekon Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Light jest genialna - ustawcie domyślnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Czemu widzę w "Wyświetl nową zawartość" tematy przeniesione do śmietnika (czyli de facto nieistniejące)? Is it a bug, or is it a feature? :) Przeniesione do śmietnika wyświetlają się jeszcze jakiś czas, pewnie do aktualizacji bazy, nie jest to bug. Ja za to mam inne widzimisię na pure red ;d widzi mi się zdublowane tematy ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Już było mówione, że Red jest zabugowane niemiłosienie. Aż nie chce mi się sprawdzać, ale wierzę im na słowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 A ja czasem w nowej zawartości wchodze np. na trzecią stronę, otwieram temat w zakładce w tle, przechodzę przez drugą stronę NZ, a na pierwszej pojawia się temat, który otworzyłem z trzeciej strony.. :unsure: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 [#10211] Sygnatura może zawierać maksymalnie 3 odnośnikówcelowo ?, jeśli nie to proszę o zwiększenie ilości z góry dzięki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 Skorka Light, Opera 10.60, teraz, IP jak w poscie: Klikam na Uzytkownicy, potem na M, scrolluje na dol, klikam w strone nr 3 i laduje na stronie glownej. Pod Firefox'em 3.5.10 ten sam problem. Tyle, że dla większości liter (sprawdziłem kilka, z 5 chyba, i to samo). Podobnie zresztą na skórce Deflection. Poza tym, na domyślnej skórce jako niezalogowany w panelu po lewej zamiast "Witaj, Gość" jest napisane "Witaj Guest" - wypadało by spolszczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 Firefox 4 beta - potwierdzony. Czyli problem z forum, nie z przeglądarkami. A u mnie notorycznie forum/firefox zapomina chować archiwum. Niby nic, ale mam więcej scrollowania :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 (edytowane) [#1021522] Twój klucz bezpieczeństwa, służący do zabezpieczenia ustawień twojego konta nie pasuje do wpisanego w formularzu. Proszę wróć i spróbuj ponownie. Przy zabawach "Aktualnie wyświetlanie wszystkich postów. Zmień wartość progową" na dole listy postów. Clean cut, opera, windows 7, na biurku wafelki i jakiś sok. Edytowane 20 Lipca 2010 przez m4r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Dostrzegłem coś jeszcze - po oznaczeniu wszystkich wątków jako przeczytanych wszystko działa w porządku. Gdy dochodzi nowy temat, ikona działu pokazuje, że jest zawartość nieprzeczytana. Wszystko działa normalnie, z wyjątkiem tego, że po przeczytaniu tematu ikona działu dalej pokazuje, że zawartość jest nieprzeczytane (mimo, że wszystkie wątki w dziale są oznaczone jako przeczytane). Firefox 3.5.10, skin Deflection i Light. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Może to nie jest problem z forum (choć dla mnie to jest mały problem) ale jak się kasuje teraz posta? Nie widzę nigdzie guzika którym mógłbym skasować swojego posta... :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 (edytowane) Chyba nie ma możliwości kasowania, z tego co mi wiadomo. EDIT: Mały błąd jeszcze znalazłem - kliknięcie na "Najaktywniejsi użytkownicy w ogóle" przenosi mnie do mojego profilu. Skórka Light. Edytowane 21 Lipca 2010 przez Marians Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 :blink: To jak się pomyle i uznam mój post za niepotrzebny to co? Kiedyś zdaje mi sie że była możliwość kasowania posta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 to wtedy raportujesz swojego posta i liczysz na to że mod usunie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 Kasowanie postów przez użytkowników zostało wyłączone po aktualizacji. Tak jest na większości forów więc nie jest to żadna nowość. Jeżeli uznasz post za niepotrzebny bądź zdublowany wyedytuj go na jakieś 'do usunięcia' i zaraportuj go. Wielu tak robi i działa to rozwiązanie poprawnie. Podobnie z tematami - jeżeli założyłeś jakiś temat, który nie wywołał żadnej reakcji wśród forumowiczów i jest pusty możesz go zgłosić do usunięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 (edytowane) Mimo wszystko lepiej jakby ta opcja powróciła. Czasem zdarza się sytuacja, że ktoś poruszył jakieś zagadnienie lub podzielił się jakimś linkiem, które było podane kilka stron wcześniej i w tym momencie taki post jest niepotrzebny. Mozna go edytowac i na siłe napisać coś, ale po co? Najwygodniej po prostu usunąć swojego posta. Raportowanie własnych postów to dodatkowa praca dla modów. Mnie osobiście to obojętne, bo staram się (w miarę możliwości) upewnić czy dany link, albo pytanie/zagadnienie nie było podane w danym temacie. Zakładanie nowych tematów u mnie to też rzadkość. Ale zgodzę się z tym, że tak jest na większości forów. p.s forów czy for się pisze ? ;) Edytowane 22 Lipca 2010 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 Raportowanie własnych postów to dodatkowa praca dla modów.Uwierz, że to żaden problem. Nie ma takiego natłoku raportów by nie znaleźć 40 sekund na usunięcie posta. p.s forów czy for się pisze ? ;) SJP & SJP2. Podobnie jest z muzeum, gimnazjum itp. Poza tym forma 'for' jest nawet wzrokowo niepasująca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Przekierowywanie linków z cytatów nie działa (nie można wyświetlić strony). I pod IE i pod FF. Np. w tym poście F1 Sezon 2010 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 (edytowane) Zmiana wyświetlanego miesiąca w kalendarzu owocuje wywaleniem na główną. Gdy z poziomu czyjejś strony profilowej wejdziemy w Nową zawartość, nic nie uświadczymy. Edytowane 31 Lipca 2010 przez zzizzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Tylko mnie się muli forum co chwila? Tak jakby co kilka minut coś przytykało po czym po chwili znów działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Cały dzień to mam. Cudownie się moderuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Rano miałem 504'ki i czasy rzędu 15 sekund. Teraz 7,5025 sekundy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Rano miałem 504'ki i czasy rzędu 15 sekund. Teraz 7,5025 sekundy. Powinno już wrócić do normy, jak by ktoś jeszcze zanotował taki lag to bardzo proszę z podaniem w miarę dokładnej godziny (i minuty) występowania, żeby dało się rzucić okiem w różnych logach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 No, teraz zapiernicza fajnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...