ULLISSES Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Wyłączyć "Automatyczna korekcja czasu letniego/zimowego"? Sprawdź też ustawienie "Czy obecnie jest czas letni". Najlepiej wyłącz jedno i drugie. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Poczekamy zobaczymy...dzięki za radę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Mam pytanie , czemu od wczoraj na forum i na strone główną moge wejść jedynie przez proxy do tego z zabójczą predkością??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 u mnie wszystko ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 u mnie tez. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 U mnie też wszystko OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 U mnie też, wiec szukaj problemu po swojej stronie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Problem leży po stronie Netii- tak wynika z tego co mi mówił Marco (w szczegóły techniczne nie wnikam). Widocznie ma rację skoro tylko przez proxy działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 :twisted2: Ciekawe jak bedzie wygladac sub Providerzy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) Właśnie łączę się przez proxy, no co za lol, wczoraj na forum chciałem wejść a tu ni hu hu, myślałem, że jakieś prace trwają, na szczęście Lanc mi powiedział, że są jakieś problemy z połączeniem z serwerem dla posiadaczy Netii. Swoją drogą jutro do nich zadzwonię i nakrzyczę do słuchawki, bo tak być nie może ;). EDIT Hurraaa! Działa :D Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Problem nie powinien już się pojawiać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Mialem ten sam problem - ppc bylo off caly wczorajszy dzien ISP NETIA ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) Co to było to 500? :blink: EDIT: Żeby nie nabijać, coś więcej, jakieś wyjaśnienie? Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 To był błąd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 A ja się podepne do tematu. Nie wiem czy ja sam mam coś pomieszane w ustawieniach forum, ale jak wchodze do tematu to zamiast widzieć powiedzmy te 15 postów, to widze tytuł POSTY W TEMACIE i linki do poszczególnych postów. Strasznie to wnerwia, a tym bardziej przy moim necie(Simdata) niezbyt ekonomiczne bo trzeba otwierać osobno każdego posta. Chyba że takie ma być ustawienie forum nie wiem. Dam screena jak to wygląda, bo może tylko ja tak mam:D Tylko się nie nabijac jak walnąłem jakąś głupote:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) Było! Szukaj! FAQ! Trudno sie wysylic i poszukać » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Przełącz na standardowy, klikasz w opcje u góry tematu. Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ile razy jeszcze ktos o to zapyta? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Dlaczego to sie tak samo zmienia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Np dlatego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Osz Ty!!!1111.. :evil: Chyba nie wiesz z kim masz teraz na pieńku ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Z Lordem Voldemortem? Zla Macocha? Krolowa Sniegu? 7 krasnoludkami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) Jak mam to usunąć, to oznaczenie, że forum jest przeczytane, mierzi mnie to strasznie ;). Chcę, żeby było zielone znowu :P. Cudowałem, kombinowałem i ni hu hu. Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 image_resizer.enable = (parseInt(1)) ? true : false; image_resizer.error_imTaki piękny błąd kilkanaście razy z rzędu mi się ukazał...teraz jest niby ok ale ten błąd widzę zbyt często.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 nie działa na skórce desert ikonka spoilera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Na zadnej od dawna nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Nawiązując do tytułu topicu... :legal: Bo czytanie stron z pogrubioną czcionką jakoś nie specjalnie mi pasuje :P [rozumiem, że to jakiś przejsciowy "błąd"] :) Edytowane 3 Września 2007 przez Świder Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Zaraz poprawie. Zapoomniales sprawdzic jak to wygląda w innych przegldarkach niz FF. Miało być bardziej widoczne, ale jak zwykle w IE coś nie działa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIEDA Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 (edytowane) Witam ! Jestem nowym userem i w pierwszym momencie po rejestracji mam problem przy napisaniu nowego tematu,tzn wpisuje nazwe tematu,potem pisze o co w temacie chodzi ale nie moge go wyslac :( jest tylko przycisk "podgląd posta" a nie ma "wyślij" Bo w przypadku wysyłania posta teraz to jest przycisk "dodaj odp." Edytowane 22 Września 2007 przez FIEDA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 U mnie jest ikonka "Napisz nowy temat", jakiej przeglądarki używasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Spróbuj jeszcze raz, wpisz tytuł tematu (1) i treść posta (2) w duzym bialym polu. Po wpisaniu posta klikasz "Napisz nowy temat". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...