Skocz do zawartości
Roxas

Pixelshader

Rekomendowane odpowiedzi

ajsi no co Ty... Niedawno sprzedałem igiełkę gigabyte'a R9550 z chłodzeniem pasywnym Coolermaster CoolVIVA na allegro za 120zł. Więc tego GF4Ti przy tej cenie to raczej bym omijał z daleka.

Ale widać, że kolega nie ma funduszy na taką inwestycję, więc tu raczej niewiele da się zrobić. Poprostu odpuść sobie tę grę, do czasu, aż nie złożysz jakiegoś "sensowniejszego" komputerka do grania, niestety Gf4 420MX dziś nadaje się już tylko do przeglądania stron w internecie. Smutne, ale prawdziwe :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh najbardziej dobija mnie to ze ja dopiero kupilem ta karte -_- no ale coz :/ do tych grach co byly pisane kiedys pod moj komp chyba sie nadaje ? Wlasciwie to ja mialem kupic tylko procek (25 zl + koszta przesylki) ale procek niechodzil wiecj trzba bylo kupic plyte (55 zl) a teraz doszedl wydatek dodatkowy mianowicie grafika (49 zl + koszta przesylki)

Ale widać, że kolega nie ma funduszy na taką inwestycję, więc tu raczej niewiele da się zrobić. Poprostu odpuść sobie tę grę, do czasu, aż nie złożysz jakiegoś "sensowniejszego" komputerka do grania, niestety Gf4 420MX dziś nadaje się już tylko do przeglądania stron w internecie. Smutne, ale prawdziwe :-|

hmm mysle ze za rok juz bede mial troche kasy zeby kupic ktoras z nowszych plyt glownych z prockiem i ramem ;) a na grafike znajac zycie znow potem poczekam kilka miechow.... Edytowane przez Roxas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm Lineage 2 mi chodzi teraz dobrze i w to teraz pocinam a tak se mysle ze silent hilla moge sobie zalatwic na Play Station i tam w to pograc ;) a karte sprzedam jak juz bede robil kolejnego upgrade bo w tej chwili mi sie juz niechce latac po pocztach i sie fatygowac ;)

Mysle ze do roku uzbieram potrzebna pule pienierzna zeby chociaz przeskoczyc na jakas platforme 2 ghz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi