Roxas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Mam pytanie czy ktoras z kart GF4 go obsluguje ?? Da sie jakos na mojej grafice odpalic Silent Hilla 3 ??? bo ponoc to pokazuje pixel shader a moja karta go chyba niema bo niebardzo chce sie uruchomic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 seria MX nie posiada jedn. pixel shader, a jedynie programowo wspiera przetwarzanie vertex'ów i to bardzo ograniczone. GF 4 z serii Titanium oraz GF 3 obsługiwały oblicznienia i transformacje na punktach i kolorach (PS). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 heh czyli w Silen Hilla 3 sobie nie pogram ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Pograsz, ale dopiero jak zmienisz grafe na conajmniej GF3ti :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ta juz conajmniej musiala by to byc lepsza karta graficzna o tej co mam ale to raczej niewchodzi juz w gre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 gf3 ti jest duzo lepsza od tego twojego gf4mx ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 GF3Ti jest lepsza od tej co masz. Możesz poszukać coś ala GF4 4200Ti, bardzo fajna karta. Cana 100-125. Jak upolujesz dobrą aukcję to kupisz taniej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 ajsi no co Ty... Niedawno sprzedałem igiełkę gigabyte'a R9550 z chłodzeniem pasywnym Coolermaster CoolVIVA na allegro za 120zł. Więc tego GF4Ti przy tej cenie to raczej bym omijał z daleka. Ale widać, że kolega nie ma funduszy na taką inwestycję, więc tu raczej niewiele da się zrobić. Poprostu odpuść sobie tę grę, do czasu, aż nie złożysz jakiegoś "sensowniejszego" komputerka do grania, niestety Gf4 420MX dziś nadaje się już tylko do przeglądania stron w internecie. Smutne, ale prawdziwe :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) heh najbardziej dobija mnie to ze ja dopiero kupilem ta karte -_- no ale coz :/ do tych grach co byly pisane kiedys pod moj komp chyba sie nadaje ? Wlasciwie to ja mialem kupic tylko procek (25 zl + koszta przesylki) ale procek niechodzil wiecj trzba bylo kupic plyte (55 zl) a teraz doszedl wydatek dodatkowy mianowicie grafika (49 zl + koszta przesylki) Ale widać, że kolega nie ma funduszy na taką inwestycję, więc tu raczej niewiele da się zrobić. Poprostu odpuść sobie tę grę, do czasu, aż nie złożysz jakiegoś "sensowniejszego" komputerka do grania, niestety Gf4 420MX dziś nadaje się już tylko do przeglądania stron w internecie. Smutne, ale prawdziwe :-|hmm mysle ze za rok juz bede mial troche kasy zeby kupic ktoras z nowszych plyt glownych z prockiem i ramem ;) a na grafike znajac zycie znow potem poczekam kilka miechow.... Edytowane 17 Stycznia 2007 przez Roxas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druszek Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Nie przejmuj się tez mam Gf4 tylko ze 440 . :angry: . Więc musze omijać lepsze gry :cry: . Jedynym miłym zaskoczniem co do tej karty to to że udało mi sie na niej uruchomic Prince of persia ale czesc 2 . Pierszej sie nie dało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxas Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Ja tego niejarze czemu tak jest i co to wlasciwie jest ten pixelashader do czego on komu potrzebny ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Roxas wikipedia prawde Ci powie, szukajka tez. Potrzebny i to bardzo. Jak widac rowniez Tobie bo gry Ci nie dzialaja ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 a teraz doszedl wydatek dodatkowy mianowicie grafika (49 zl + koszta przesylki)postaraj się sprzedać grafę za tyle ile kupiłeś i kup radeona 8500 :) za 50 zł nie powinieneś mieć problemu z wylicytowaniem i pozwoli Ci to na grę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxas Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 hmm Lineage 2 mi chodzi teraz dobrze i w to teraz pocinam a tak se mysle ze silent hilla moge sobie zalatwic na Play Station i tam w to pograc ;) a karte sprzedam jak juz bede robil kolejnego upgrade bo w tej chwili mi sie juz niechce latac po pocztach i sie fatygowac ;) Mysle ze do roku uzbieram potrzebna pule pienierzna zeby chociaz przeskoczyc na jakas platforme 2 ghz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...