qbaneoplus Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Witam ostatnio mialem remont w całym domu i zagubiła mi sie umowa na Neo . Umowa kończy mi sie jakoś pod koniec wakacji ale problem wole rozwiązać juz teraz. Nie chce rezygnować z Neo z wiązku ze zmianą regulaminu bo netia u mnie dopiero od kwietnia a wiec wole poczekać. Moze miał ktoś taką sytuacje jak ja i wypowie sie na ten temat a moze nie jest potrzebna umowa do rezygnacji z neo ?? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgubiles....idz do TPSA , maja ksero czy cos i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genz Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 znajac TPSA bedzie staralo sie przedluzac czas wydania kopii umowy, az zniknie mozliwosc rozwiazania uslugi neo bez dodatkowych kosztow :P (taki joke) skorzystaj z z odpowiedzi uzytkownika @Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...