rebel Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Mam pytanko jaki byłby najlepszy sterownik (ktora seria) do geforca j.w. w temacie a to jest model z agp x4 i jeszcze jedno jakie biblioteki directX do mojego zestawu jak w sygnaturce byłyby najlepsze? please help! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 DX 7, ta karta nie obsługuje cieniowania pixeli, bliżej jej do GF 2 a daleko do nawet do GF 3 sterownik hmmm to coś z przed 6 lat będzę najlepsze ale numeru nie pamiętam, to dawno było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Z tego co pamiętam najlepsze były detonatery z serii 4x.xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Do tej karty polece 52.16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 testowałem kiedyś trochę detonatorów na takiej karcie. Wniosek był taki: 41.09/44.03/45.23 jeśli dobrze pamiętam. Różnica w wydajności w stosunku do nowszych sterowników była duża. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 dzieki za wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...