$migacz Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Witam!! Tak jak w temacie. Mamuśka, kobita słabo obeznana z myślą techniczną, poszukuje programu. Program ów, najlepiej by było, żeby po podłączeniu prowadził użytkownika za rączkę i umożliwiał zgranie zdjęć z aparatu podpiętego kablem. Wszystkie komunikaty MUSZĄ być w ojczystym języku. Istnieje takie coś ?? Aparat to Olympus, ma to jakieś znaczenie ?? Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krulowiec Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Ja mam olympusa i XP podłączam kablem aparat poprzez USB i kopiuję normalnie bez progsów jako dysk wymienny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 (edytowane) Przecież jak podłączasz cyfrówke pod USB to on przeważnie wykrywa ją jako dysk wymienny i pojawia się zawsze jako kolejny dysk (partycja). Dziwie ci się twojego zapytania, ponieważ gdybym był na twoim miejscu to pokazał najprościej jak skopiować zdjęcia przy pomocy TotalCommandera, ewent. normalnie MÓJ KOMPUTER... do takich spraw nie są potrzebne żadne progsy, co więcej one są skomplikowane bo mają wiele opcji. Edytowane 18 Stycznia 2007 przez R.i.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Dzięki za zainteresowanie Panowie. Chodzi mi o coś full automatycznego co pokaże komunikat najlepiej na cały ekran że kliknij OK żeby przekopiować wszystkie zdjęcia na pulpit. Nie potrafię Mamie wytłumaczyć albo ona nie potrafi pojąć. Dlatego proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Jak wyżej. Kopiowanie jak z PenDrivea. Jak chcesz zautomatyzować to zrób jakiś pliczek BAT który skopiuje wszystko z np. f: na pulpit. I masz automat. Sobie mama tylko kliknie dwa razy bata, mignie jej czarne okno i ma wszystko na pulpicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Jest XXI wiek. Naucz ją jak kopiować pliki! Jeśli umie ja sama oglądać na kompie (a chyba umie, bo inaczej by nie chciała kopiować tylko, żeby jej zrobić, skopiować i pokazać), to chyba kopiowania się nauczy... Jeśli moja babcia potrafi odczytać sms'a, to Twoja mama skopiuje pliki! Powodzenia! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ale po co kopiowac recznie? W XP wyswietla sie kreator kopiowania działajacy na zasadzie "klikaj 'dalej'". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...