Skocz do zawartości
$migacz

Program Do Zgrywania Zdjęć Z Aparatu Olympusa -> Po Polsku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!

Tak jak w temacie. Mamuśka, kobita słabo obeznana z myślą techniczną, poszukuje programu. Program ów, najlepiej by było, żeby po podłączeniu prowadził użytkownika za rączkę i umożliwiał zgranie zdjęć z aparatu podpiętego kablem. Wszystkie komunikaty MUSZĄ być w ojczystym języku. Istnieje takie coś ?? Aparat to Olympus, ma to jakieś znaczenie ??

Z góry dziękuje za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież jak podłączasz cyfrówke pod USB to on przeważnie wykrywa ją jako dysk wymienny i pojawia się zawsze jako kolejny dysk (partycja). Dziwie ci się twojego zapytania, ponieważ gdybym był na twoim miejscu to pokazał najprościej jak skopiować zdjęcia przy pomocy TotalCommandera, ewent. normalnie MÓJ KOMPUTER... do takich spraw nie są potrzebne żadne progsy, co więcej one są skomplikowane bo mają wiele opcji.

Edytowane przez R.i.P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za zainteresowanie Panowie. Chodzi mi o coś full automatycznego co pokaże komunikat najlepiej na cały ekran że kliknij OK żeby przekopiować wszystkie zdjęcia na pulpit. Nie potrafię Mamie wytłumaczyć albo ona nie potrafi pojąć. Dlatego proszę o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wyżej. Kopiowanie jak z PenDrivea. Jak chcesz zautomatyzować to zrób jakiś pliczek BAT który skopiuje wszystko z np. f: na pulpit. I masz automat. Sobie mama tylko kliknie dwa razy bata, mignie jej czarne okno i ma wszystko na pulpicie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest XXI wiek. Naucz ją jak kopiować pliki! Jeśli umie ja sama oglądać na kompie (a chyba umie, bo inaczej by nie chciała kopiować tylko, żeby jej zrobić, skopiować i pokazać), to chyba kopiowania się nauczy... Jeśli moja babcia potrafi odczytać sms'a, to Twoja mama skopiuje pliki! Powodzenia! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi