batman1978 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Witam. Mam pytanie - czy taki kabel: http://www.allegro.pl/item155851237_kabel_...runkowy_fv.html wystarczy by połączyć telewizor 27” (ma gniazdo HDMI) z komputerem – karta graficzna 6600GT (na pudle napisane jest HDTV). Kabel troszkę kosztuje, więc chciałbym się upewnić. Dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S4racen Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Tak będzie dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Przepraszam za OT ale czy jakosc przesylanego sygnalu a co za tym idzie jakosc obrazu bedzie taka sama jak w przypadku podlaczenia HDMI-HDMI ? Bo chce zmienic grafe niedlugo i nie wiem czy atakowac w grafe z wyjsciem HDMI pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 ja tam podlaczalem zwyklym kablem VGA i bylo git i jakos nie widze sensu kupowania kabla za 80pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman1978 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Różnica w cenie jest żadna, gdyż porządny kabel VGA o długości 10mb kosztuje podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...