siwucha82 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 (edytowane) Witam forumowiczow. Zasilacz posiadam taki jak w temacie moj konfig: Athlon thunderbird 1700+ po OC 1850Mhz ptzy nampieciu 1.6 plyta Soltek SL-75DRV5-C zasilana 5V 512 MB ram 1xCDRW 1xHDD 5200obr 1xdysskietka 1xkarta sieciowa 1xtuner telewizyjny grafika gf2 MX moje pytanie do Was. mam okazje tanio kupic od znajomego Gf6600GT zastanawiam sie tylko czy ten zasilacz da rade to stabilnie uciagnac niestety nie mam kasy na nowy a ta karte moge miec za 200zl od kumpla. Procek i plyta z 5V sa zasilane i zastanawiam sie czy nie bedzie problemu grafika na AGP czy bedzie miala osobne wejscie zasilajace niestety nie moge teraz wlozyc i sprawdzic tej karty bo znajomy mieszka na drugim koncu naszego pieknego kraju Czy mozecie mi powiedziec czy to powinno chodzic czy nie ma co nawet probowac? z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam 350 W Edytowane 18 Stycznia 2007 przez siwucha82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 (edytowane) Napisz chcociaz jaka ten zasilator ma moc. EDIT: 350W da rade Edytowane 18 Stycznia 2007 przez Astro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 nie ma takiego procka jak thunderbird 1700+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyx Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 wlasnie mi sie wczoraj spalil podczas pisania w wordzie, to zwykle g.. (nie mozna tego inaczej ujac chcac nawet byc bardzo kulturalnym). Radze sobie wybic z glowy oszczednosci na zasilce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...