Kwazor Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Cześć mam problem mały z odzyskaniem danych z dysku zewnetrznego Toshiba DataStore. ( uwaliłem partycje NTFS ) Miałem trialowy GetDataBack 3.03 ale niestety nie jest zarejestrowana i nie moge zapisac znalezionych plików ( a sa wszystkie :D ) Jaki Darmowy program poleciacie do takiej operacji ? Byle był skuteczny..... Lub szukam wersji Get data back NTFS w wersji 3.02 bo w sieci choc opis na stronie jest 3.02 instalka jest 3.03....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 (edytowane) PC Inspector File Recovery Jeszcze mnie nigdy nie zawiódł. Edytowane 18 Stycznia 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Pc file inspector widzi pliki Folderami A i tam pliki itd.. A Test disk dal mnie zakrecony jest jak smok.. Prosze o jakies instrukcjie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...