Gość dawidd64 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Siemka! Chce zrobić nowy layout dla pewnego forum, ale kompletnie nie wiem od czego zacząć. Jakim programem najlepiej zrobić?? I czy dużo czasu się na to poświęca? Zaczynam od zera rzecz jasna. Może mógłby mi ktoś pomóc na gg osobiście? :? P.S. Kompletnie nie wiedziałem gdzie umieścic temat więc umieściłem go tutaj. Sorry, jeżeli złe miejsce wybrałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Kurs html'a i css polecam. Do tego przydałaby się umiejętność posługiwania photoshopem, gimpem lub czymś podobnym. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawidd64 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Czyli Adobe.Photoshop.CS.8.0.CE.PL. wystarczyłby czy coś jeszcze oprócz tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 No wiadomo przydałby się jakiś porządny edytor html czy tam php a mianowicie - notatnik. ;] Photoshop + Edytor HTML / php czy co tam chcesz żeby ładnie to ułożyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Czyli Adobe.Photoshop.CS.8.0.CE.PL. wystarczyłby czy coś jeszcze oprócz tego?No niby tak, ale przydałby się kurs html'a+css. Bez tego nie zrobisz layotu pod forum, chociaż jeśli chodzi o phpbb to na ich polskim supporcie masz bardzo fajnie opisane style css w skórkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Czyli Adobe.Photoshop.CS.8.0.CE.PL. wystarczyłby czy coś jeszcze oprócz tego?i chcesz powiedzieć że posiadasz w pełni oryginalna wersję tegoż fotoszopa? :wink: Nie rozumiem czemu ludzie, zwłaszcza laicy (sami się przyznają) od razu sięgają po produkt z najwyższej półki. Rozumiem tylko że akurat takiego fotoszopa zassałeś z emula więc pytasz czy dobry... Zapewniam że nawet wersji 7 czy 6 nie wykorzystałbyś w 20% podczas robienia laya, zwłaszcza jak masz zerową wiedzę nt. szeroko pojętego fotoszopowania... Na początek, póki nie orientujesz się w CSSie czy htmlu proponuję zassać jakiś lay, i pozmieniać grafikę jedynie... No wiadomo przydałby się jakiś porządny edytor html czy tam php a mianowicie - notatnik. ;] Photoshop + Edytor HTML / php czy co tam chcesz żeby ładnie to ułożyć. wiadomo... ino jak ktoś nie wie co to jest <div>, border: 1px solid black; i tryby nakładania w efektach warstwy fotoszopa to daleko nie zajedzie :D A jako edytor nie notatnik.. a notepad++... Są ludzie którzy piszą w notepadzie? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawidd64 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Jednak nie robie nowe layoutu na forum Photoshopa mam 8.0 i pelną wersje ( crack :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) Chlopie wymaz szybko ten tekst, bo ban poleci! i chcesz powiedzieć że posiadasz w pełni oryginalna wersję tegoż fotoszopa? :wink: Jedno slowo - trial, chociaz po powyzszym tekscie dawidd64`a whatever :D Edytowane 19 Stycznia 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Jednak nie robie nowe layoutu na forum Photoshopa mam 8.0 i pelną wersje ( crack :D) No użyszkodniku B-) lecisz ... PelzaK -> Oj toż z tym notatnikiem to wiesz :P joke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Posty nabijacie? Przeciez juz wczoraj mu zmieniłem grupe. Co Wy chcecie od notatnika? Notatnik i paint to najlepsze programy dołączone do windows :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...