mikiokay Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Witam, chcialbym się dowiedziec jak włożyć do kompa kartę dźwiękową. Nigdy tego ie robilem dlatego wolę spytać o pomoc krok po kroku. Chcialbym sie dowiedziec gdzie sie ja wczepia i jakie kabelki czy cos podlacza i jak sie potem to konfiguruje i instaluje. Z gory dzieki za pomoc. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Witam, chcialbym się dowiedziec jak włożyć do kompa kartę dźwiękową. Nigdy tego ie robilem dlatego wolę spytać o pomoc krok po kroku. Chcialbym sie dowiedziec gdzie sie ja wczepia i jakie kabelki czy cos podlacza i jak sie potem to konfiguruje i instaluje. Z gory dzieki za pomoc. Pozdro :wacko: Rozkręcasz obudowę :razz: , wsadzasz kartę do gniazda PCI ( przeważnie białe, poniżej karty graficznej ) :razz: Przykręcasz ja śrubką do obudowy :wink: ewentualnie możesz podpiąć kabelek audio z CD do karty muzycznej ( nie konieczne to jest ) :rolleyes: Zakręcasz boczek obudowy B-) podpinasz głośniki :gitarzysta: Instalujesz sterowniki :D I teraz wszystko powinno być OK :banana: Pozdro :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...